saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Gör skillnad på riktigt som säljare på 1KOMMA5°

Ort
Utgår

2023-04-22

Ansök nu

Gör skillnad på riktigt som säljare på 1KOMMA5°

Vill du bli en del av resan? 

Solcellsbranschen har aldrig varit hetare, nu utökar vi vårt säljteam med ännu en lagspelare. 1KOMMA5° söker dig med ett miljösmart tänk som vill hjälpa till att förbättra miljön och sänka elkostnaderna för våra villakunder.

"Min främsta uppgift som säljchef är att se till att vi har ett välmående team, att mina kollegor tycker det är kul att gå till jobbet och känner sig motiverade. Jag tittar ingenting på tidigare säljerfarenheter, utan värdesätter som mest hur man skulle passa in i gänget och vilken inställning man har. Allt detta kombinerat ser jag som pannkaksreceptet för en lyckad försäljning. Vad du behöver veta om solceller, och hur du blir framgångsrik som säljare, det går vi igenom under vårt gedigna Onboarding-program." - berättar Jonas som är ansvarig över säljteamet på huvudkontoret.

Hur ser arbetsuppgifterna ut? 

  • Som säljare hos oss ringer du enbart varma kunder, dvs kunder som gjort en intresseanmälan via en av våra kanaler.

  • Du kommer arbeta med behovsorienterad försäljning, där du håller kunden i handen från visat intresse till signerat avtal.

  • Förutom det säljarbete som behövs göras ritar du även upp solcellsanläggningar via designverktyg och upprättar offerter till dina kunder.

  • En affär tar allt ifrån en vecka till två månader att stänga. Efter försäljning lämnar du vidare materialet till byggavdelningen där fälttekniker, koordinator, byggchef, montörer och elektriker fortsätter jobba vidare med projektet.

  • Efter installation arbetar du aktivt med kunduppföljning och kundnöjdhet för att öka upp din referensförsäljning.

Vem är du? 

Du jobbar tidseffektivt med dina arbetsuppgifter. Med ett stort driv tar du dig ann utmaningar och jobbar för att uppnå uppsatta mål. Du är självklart samarbetsvillig, och motiveras lika mycket som oss av ett nära samarbete inom organisationen. Att arbeta strukturerat är du van vid och du är den som behåller lugnet trots många bollar i luften samtidigt. Du är också van med datorer och behärskar Officepaketet.

Tidigare säljerfarenheter är absolut inget krav. Med rätt inställning och att du uppskattar feedback ifrån kollegor och chefer kommer du bygga på dig massor med säljerfarenheter hos oss.

Vad innebär tjänsten? 

Hoppas du känner att vi erbjuder en rolig och stimulerande arbetsplats.

Tjänsten innebär en tillsvidareanställning med 40 timmars arbetsvecka, provanställning om sex månader tillämpas. Du utgår ifrån huvudkontoret i Johanneshov, någon dag i veckan finns det möjlighet att arbeta hemifrån. Ibland kan det även bli utflykt i form av kundbesök (körkort är inget krav).

Motiveras du av pengar så erbjuder vi en fast lön plus en lukrativ provisionsmodell.

Skicka in ansökan och bli min kollega! 

Daniel som har arbetat hos oss i 18 månader berättar om arbetet som säljare hos oss på 1KOMMA5°.

Hur trivs du med ditt karriärsbyte och att jobba med försäljning?

"Det är en otroligt stor skillnad att gå ifrån restaurangbranschen till att jobba med försäljning, men jag gillar att jag fortfarande får ha en personlig kontakt och att jobba långsiktigt med att upprätthålla goda relationer med mina kunder. Att jag med glädje pendlar 90 minuter enkelresa med en hund under armen säger mycket om hur mycket jag uppskattar mitt arbete."

Hur skulle du beskriva 1KOMMA5° som arbetsgivare?

"Vi är ett stort men familjärt bolag utan hierarkier att övervinna och vi alla hyser stor respekt för varandras roller. En ledande faktor till att jag trivs på 1KOMMA5° är att vi inte bara tillåter hundar på arbetsplatsen, utan uppmuntrar till att ha med dem. Att få möjligheten att inte behöva lämna bort min hund på dagis är underbart, det säger väldigt mycket om vårt bolags filosofi kring att trivas på jobbet." 

Vi har en bra struktur för uppföljning av våra egna uppsatta mål och jag känner mig otroligt uppbackad av mina chefer och att dem ger mig de resurserna jag behöver för att kunna utföra mitt arbete. Vi har också en väldigt bra kultur i bolaget där vi tar vinster och förluster tillsammans, det är inget finger-pekande eller skjuta-undan-mentalitet mellan oss anställda. Vi tar eventuella förluster med en klackspark och vi firar våra vinster ordentligt. 

Avslutningsvis har jag verkligen en helt fantastisk arbetsplats! Mina kollegor har kommit att bli några av mina närmsta vänner. Det är en skön känsla att längta till kontoret på söndagskvällen i stället för att ha den ökända söndagsångesten. Om du vill ha en arbetsplats med god gemenskap, härliga kollegor, riktigt trevliga AW:s (utan press på att inte vara dig själv), få leka med hundar på rasterna och samtidigt jobba hårt och få utdelning på din prestation, tveka inte att söka tjänsten!

 

Dela detta jobb

Logo
Gör skillnad på riktigt som säljare på 1KOMMA5°

1KOMMA5 grader AB