saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Frösåker Golf & Country Club söker servispersonal för sommarsäsongen!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Frösåker Golf & Country Club söker servispersonal för sommarsäsongen!

Frösåker Golf & Country Club söker servispersonal för sommarsäsongen!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du på jakt efter sommarjobb? Trivs du i ett socialt arbete där du får vara ansiktet utåt gentemot gäster och kunder? Då kan du vara precis den vi söker till Frösåker Golf & Country Club över sommarsäsongen!

TJÄNSTEBESKRIVNING
Frösåker Golf & Country Club söker förstärkning i form av servispersonal över högsäsongen mellan maj och oktober. Tjänsten går i huvudsak ut på att ta emot och servera gäster i restaurangen och baren. Du kommer servera både lunch och middag, och även hantera kassan. Du blir ansiktet utåt för Frösåker Golf & Country Club och har dagligen kontakt med såväl gäster och kunder som kollegor.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:
- Servera gäster lunch och middag i restaurangen
- Hantera kassa i restaurang och bar
- Se till att arbetsplatsen hålls ren och städad

Personprofil
Vi söker dig som är organiserad, ansvarskännande och initiativtagande. Du har en god känsla för service då du har daglig kontakt både med företagets medarbetare och besökare. Det är av stor betydelse att du är proaktiv och utåtriktad samt trivs i ett socialt arbete. Tjänsten ställer även höga krav på att du är självgående och har en förmåga att se vad som behöver göras. Du är stresstålig då arbetet stundtals sker i ett högt tempo där flera uppgifter bör hållas reda på parallellt. Då arbetstiderna varierar över dag och kväll samt över veckans alla dagar inklusive helg så passar det dig som är flexibel och trivs med variation.

Vidare söker vi dig som:
- Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har yrkeserfarenhet av service sedan tidigare
- Har B-körkort och tillgång till bil

Övrigt
Anställningsperiod: Maj – september/oktober
Omfattning: 75 – 100 %
Arbetstid: Varierande tider mellan kl. 10-23
Plats: Frösåker, strax utanför Västerås

Företagspresentation
Ungefär 20 minuter sydöst om Västerås, ned mot Mälaren, möts du av Frösåker Golf & Country Club och den vackra naturmiljön som omger anläggningen. Här erbjuds du restaurang, hotell och spa i världsklass, samt landets högst rankade golfanläggning under föregående år.

Läs gärna mer på vår hemsida: https://fgcc.se/

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se.

Välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Frösåker Golf & Country Club söker servispersonal för sommarsäsongen!

PerformIQ