saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Försäljningschef till Jurek Stockholm

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Försäljningschef till Jurek Stockholm

Är det du, med ditt affärssinne, engagemang och värme som kommer att leda vårt team av kundansvariga till nästa nivå?

Tajmingen att komma in som ny Försäljningschef hos Jurek hade inte kunnat vara bättre. Som trygg och driven ledare får du tillsammans med branschens vassaste kollegor fortsätta att driva vår tillväxt. I ett bolag där entreprenörshjärtat ständigt klappar är du en del av en kultur där vi alla är innovatörer, tänker nytt och utmanar.

Din roll

Du är den som motiverar, coachar och inspirerar vårt fantastiska säljteam bestående av 10 personer. Genom såväl strategiskt som taktiskt arbete är det du som är ytterst ansvarig för att utveckla Jureks säljorganisation genom att:

 • Sätta kunden först i allt du gör och leda en aktiv, nyfiken och uppsökande försäljning med hög aktivitet

 • Ha en långsiktighet i dina relationer och jobba tätt ihop med dina kollegor för att möta våra kunders behov och utmaningar

 • Bygga ditt dream team med befintliga stjärnor samt rekrytera nya talanger där du ansvarar för hela anställningscykeln, från rekrytering till onboarding och individuell vidareutveckling

 • Utveckla säljstrategier, handlingsplaner och processer med siktet inställt på tillväxt och lönsamhet

 • Bidra med din erfarenhet av att driva och konvertera digitala leads bland annat genom ditt nära samarbete med marknad

 • Nå budget med mål och sätta KPI:er att tillsammans jobba emot så att vi alltid är våra kunders första val av leverantör för kompetensförsörjning

 • Dokumentera och jobba metodiskt i våra verktyg samt identifiera möjligheter för nya arbetssätt och redskap

 • Jobba insiktsdrivet, kundnära och analytiskt

 • Samarbeta tätt med dina kollegor och ledare inom bolaget och bidra med din kreativitet och affärsanda

Vi på Jurek är orädda för förändring och vill utmanas för att bli bättre, så har du tankar och idéer om hur man ytterligare kan styra bolaget mot fler och bättre affärer så välkomnas det med öppna armar. Du kommer rapportera till vår VD och grundare, Shervin Razani.

Du är

Du fullkomligt älskar kvalitativ försäljning och är en driven och målfokuserad person. Ditt tillvägagångssätt gör att samtliga parter ser sig som vinnare i en affär och du är intuitiv och påläst för befintliga och potentiella kunders behov. Du inspirerar och motiverar ditt team till en hög aktivitetsnivå och handlingskraft och ditt resultatorienterade och engagerade sätt att vara smittar av sig. Du vet att många och kvalitativa kundmöten är en viktig nyckel till framgång och ger dina medarbetare och kollegor inspiration och energi att vara bäst i branschen.

Med din ledning får du medarbetare att växa och känna gemenskap. Under ditt strategiska ledarskap och taktiska förhållningssätt bryter ni ny mark, hittar nya arbetssätt och når högt uppsatta mål – tillsammans.

Du trivs med att jobba strukturerat och fokuserat mot tillväxt och vill inte missa att vara på plats där det händer. Din positiva inställning och ditt genuina intresse för andra människor är en tillgång i ditt ledarskap. Du är precis som dina kollegor snabb i tanke och handling och ser fram emot en spännande resa både i Sverige och internationellt.

Du har

En gedigen bakgrund inom B2B försäljning av tjänster med djupa kunskaper om vilka faktorer som leder till goda försäljningsresultat. Gärna med en bakgrund inom SaaS eller komptensförsäljning

 • En akademisk utbildning

 • Erfarenhet och ett brinnande intresse av att leda och coacha medarbetare till framgång

 • Erfarenhet av att leda och analysera arbetet i CRM-system och proaktivt konvertera leads

 • Helt flytande kunskaper i svenska och engelska

Du får

Hos oss får du jobba på en dynamisk arbetsplats i ständig förändring tillsammans med skickliga och trevliga kollegor. Vi bjuder på många skratt och en kultur där vi når framgång tillsammans. Du får vara med på en resa där vi fortsätter skala upp och där din roll har en nyckelposition för hur vi framgångsrikt når våra mål. Vi sitter tillsammans mitt i centrala Stockholm i nyrenoverade, vackra lokaler. Vi vet vikten av balans mellan jobb och privatliv varför utveckling, utbildning och hälsa är centrala delar av vårt erbjudande. Vi har en kultur av gemenskap och driv som måste upplevas – skicka in ditt CV så hoppas vi att vi möts!

Du söker

Vill du veta mer om tjänsten eller Jurek är du varmt välkommen att höra av dig till Talent Acquisition & Employer Branding Specialist Johanna Kalered, johanna.kalered@jurek.se. Vi intervjuar löpande och ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt!

Om Jurek

Vi erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster och rekryterar samt hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker i ledningspositioner inom våra affärsområden. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration. Vi är idag ca 110 medarbetare internt och har 300 konsulter.

Sedan starten år 2006 har vi varje år expanderat och vår ambition är att nå tillväxt även i framtiden. Jurek AB utsågs år 2019 till DI-gasell för sjätte året i rad, och vi har nu siktet inställt på att fortsätta vår framgångsrika utveckling bl.a. genom vårt förvärv av Hammer & Hanborg.

Var med på vår framgångsrika resa!

 

 

Dela detta jobb

Logo
Försäljningschef till Jurek Stockholm

Jurek