saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Försäljningschef Kolonial

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Försäljningschef Kolonial

Koloialansvarig (Försäljningschef Kolonial)

ICA Supermarket Alvikstorg är en matglad livsmedelsbutik belägen i Alvik, Bromma. Vi har ett högt kundflöde under hela dagen med både lunch- och middagskunder och omsätter ca 135 miljoner.

Vår vision är ”Bäst i Klassen” vilket genomsyrar det vi gör i hela butiken. Vi arbetar strukturerat med grund i Ledande Butiksdrift.

I vårt eget kök producerar vi allt från lunch- och middagsrätter, desserter, röror och såser till smörgåstårtor, sallader, wraps och smörgåsar.

Nu söker vi en Kolonialansvarig till vårt gäng!

Som Kolonialansvarig har du ansvaret över kolonialavdelningen och tar fram budget och handlingsplan för den egna avdelningen i samarbete med ledningen. Du ansvarar för sortiment och lönsamhet, kampanjplanering och orderläggning samt den dagliga driften.

Vi söker dig som har erfarenhet av tidigare arbete i ICA-butik, gärna som avdelningsansvarig, och har kunskaper i Store-Office, AoB och Min Butik. Goda kunskaper i butiksekonomi är meriterande och vi ser gärna att du har genomfört ICA-Skolans Butiksledarutbildning.

Hos oss krävs att du är organiserad och effektiv och gillar att hålla många bollar i luften. Att du är en positiv lagspelare är viktigt då vi jobbar effektivt på liten yta, och ett bra samarbete mellan avdelningarna är viktigt. I tjänsten ingår pass som Jouransvarig då du är högst ansvarig på plats, varför goda ledaregenskaper är viktiga. Som person är du glad och positiv och gillar människor och mat!

Jobbar du kanske idag i en mindre butik och vill utvecklas i en butik med mycket goda rutiner och väl inarbetade arbetssätt? Hos oss erbjuds du ett varierande jobb med mycket kontakt med kunder och övrig personal!

Tjänsten är på heltid och innefattar arbete var fjärde helg. Självklart har vi kollektivavtal.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Försäljningschef Kolonial

Yobber AB