saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Finsktalande Sales Advisor till BMW Northern Europe

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Finsktalande Sales Advisor till BMW Northern Europe

Vi söker nu en Finsktalande Sales Advisor till en av världens mest ledande tillverkare av bilar och motorcyklar – BMW Group. Alla som arbetar inom BMW Group är stolta över att kunna leverera bilar, finansiella tjänster och kundupplevelser med högsta kvalitet. Kunder över hela världen är stolta över att köra en BMW. Vill du också vara stolt? Dela din passion för försäljning, administration och service!

Om rollen och dina ansvarsområden
I rollen som Sales Advisor kommer du arbeta gentemot BMW:s återförsäljare i Norden och ansvara för den finska marknaden. Du supporterar återförsäljarna i olika frågor och fungerar som administrativt stöd för företagets interna säljavdelningar. Dina huvudsakliga ansvarsområden är följande:

• Svara på frågor från återförsäljare via både mail och telefon för att underlätta för deras försäljning och effektivitet
• Bistå med information om orderhantering, produktionstillgång, leverans, produktfrågor och prisrelaterade frågor
• Övervaka och kontrollera sålda bilorder och interna order i BMW:s ordersystem
• Uppdatera produktspecifikation och priser i systemen samt administrera modellutbud i BMWs säljkanaler
• Administrera interna fordon i regionen
• Övriga arbetsuppgifter så som logistik och kundtjänst i samråd med närmsta chef inom Sales Operations

Om dig vi söker
Tjänsten ställer höga krav på din servicekänsla och din kommunikativa förmåga. Vi ser att du arbetat i serviceinriktade roller tidigare som kundtjänst, säljkoordinator eller Back Office. Du är fena på att förhandla, har ett öga för detaljer och är stresstålig. Dina personliga egenskaper kommer spela en central roll. För att kvalificera för rollen ser vi att du:

• Har gymnasieexamen och något års erfarenhet av administrativ- och serviceinriktad roll
• Kommunicerar obehindrat på både finska och engelska. Har du ytterligare ett nordiskt språk är detta meriterande
• Van användare av Office-paketet och har goda kunskaper i Excel
• Van vid att ge förstklassig service och trivs med att ha många kontaktytor
• Arbetar lösningsorienterat och är van att hantera flera parallella uppgifter
• Självständigt driver ditt arbete framåt, med en god balans mellan effektivitet och noggrannhet
• Har du arbetat med leverantörsnätverk är detta mycket meriterande

Om BMW
Ända sedan 1928 har BMW utvecklat bilar som strävar efter att ge BMW-föraren den bästa möjliga körglädjen. Drivkraften att alltid tänka nytt har funnits med sedan starten. Alla som kör en BMW ska få den bästa möjliga upplevelsen i en bil präglad av kvalité och framåtanda, en premiumbil fylld av körglädje. Hos BMW börjar allt med passion. Entusiasm för gemensamma projekt gör våra team till en stark enhet där varje åsikt värderas. Det är först när vår kompetens, professionella processer och vår arbetsglädje förenas som vi tillsammans kan forma framtiden. Oavsett vad du önskar – inom BMW hittar du ett brett utbud av avdelningar och discipliner över hela världen där du kan dela din professionella passion med oss.

Intresserad?
Tjänsten är placerad på BMW:s nordiska huvudkontor i Sollentuna/Silverdal. Lokalerna är moderna och innehåller bland annat en trevlig lunchrestaurang. Detta är en löpande konsultanställning via Jurek Rekrytering & Bemanning, tjänsten är på heltid med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Letar du efter en spännande utmaning? Tag chansen och bli en del av BMW. Vi ser fram emot din ansökan som skickas in via www.jurek.se. För eventuella frågor vänligen kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström, victoria.tjernstrom@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Finsktalande Sales Advisor till BMW Northern Europe

Jurek