saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fastighetsmäklare, Sundsvall/Västernorrland

Företag LUDVIG & CO
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Fastighetsmäklare, Sundsvall/Västernorrland

Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Vi söker dig som är redo för nästa steg, till något av våra kontor i Sundsvall, Härnösand eller Sollefteå.

Ludvig & Co Fastighetsförmedling har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer. Våra fastighetsmäklare finns på 130 orter över hela landet och hjälper våra kunder med hela sin fastighetsaffär. Här får du vara en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande. Vår kultur präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Ludvig & Co Fastighetsförmedling, Marknadsområde Mitt
Hos oss i Marknadsområde Mitt, som innefattar Gävleborg, Jämtland och Västernorrlands län, blir du en del av ett team med 12 kollegor där vi värdesätter att hjälpas åt, utmana varandra och ha roligt på jobbet. Vi tror på att växa med eget ansvar samtidigt som vi tar stöttning i 
varandra. Du har mig, Birgitta Löthman, som din närmaste chef.

Om tjänsten
I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till Ludvig & Co:s Fastighetsförmedlings pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

För att lyckas behöver du

  • Vara registrerad fastighetsmäklare 
  • Stort yrkesmässigt engagemang
  • Du har arbetat några år som fastighetsmäklare

Det är meriterande om du är skogsmästare, lantmästare, agronom eller jägmästare, alternativt utbildar dig till detsamma. Vi söker dig som har ett genuint intresse för skogs- och lantbruksfastigheter men kanske även är nyfiken på kommersiella fastigheter. Det viktigaste är inte exakt vad du gjort tidigare, utan att du har viljan och potentialen att fortsätta utveckla dina kunskaper och förmågor som Fastighetsmäklare.

Vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. 

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen.
Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Fastighetsmäklare, Sundsvall/Västernorrland

LUDVIG & CO