saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fastighetsmäklare, Norrbotten

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Fastighetsmäklare, Norrbotten

Är du en relationsskapare som vill arbeta för Sveriges största förmedlare av skog- och lantbruksfastigheter? Trivs du bäst med varierande arbetsuppgifter och när du hela tiden kan utmana dig själv? Ludvig & Co (f.d. LRF Konsult) har en bred och gedigen kompetens över hela landet och det är så vi kan fortsätta att vägleda köpare och säljare till fler lyckade fastighetsaffärer. Här får du vara en del av ett företag som bidrar till växtkraft för människor, samhälle och företagande. Vår kultur präglas av värderingarna samarbete, utveckling och affärsmässighet.

Om tjänsten

I din nya roll kommer du att arbeta med förmedling av skogs- och lantbruksfastigheter, ge rådgivning till spekulanter samt ta dig an värderingsuppdrag. Som fastighetsmäklare kommer du även aktivt att arbeta utåt på marknaden för att etablera nätverk i syfte att skapa förmedlingsuppdrag och bidra till Ludvig & Co:s Fastighetsförmedlings pågående tillväxtresa. Hos oss får du ett omväxlande och utvecklande arbete där det endast är ditt driv som sätter gränserna.

Därför kommer du trivas hos oss

Regional affärsområdeschef Birgitta Löthman berättar:

På kontoret i Luleå blir du en del av ett team på ett tiotal medarbetare. Som grupp värdesätter vi hög proaktivitet, god samarbetsvilja, en stark gemenskap och tillsammans så arbetar vi på ett engagerat sätt med våra kunder. Som chef drivs jag av ett starkt engagemang för våra affärer, affärsmässighet och kundfokus och jag förväntar mig samma driv av mina medarbetare.

Vi ska nu bli fler medarbetare och växa på fler marknader. Ludvig & Co Fastighetsförmedling är Sveriges största fastighetsmäklare inom skogs- och jordbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare finns på 130 orter över hela landet och hjälper våra kunder genom hela fastighetsaffären. Bland dina kollegor finns specialister inom juridik, ekonomi, affärsutveckling och lön. En bred kompetensbas! Tillsammans kan vi alltid hjälpa kunderna med ett extra steg.

För oss är det viktigt att alltid vara genuin och professionell i kundmötet och att vi arbetar med ett stort engagemang för det vi gör. För femte året i rad har vi blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare – och det tänker vi fortsätta vara.

För att lyckas behöver du

Vara registrerad fastighetsmäklare eller i slutet av din utbildning Stort yrkesmässigt engagemang Erfarenhet av ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt

Är du dessutom skogligt- eller lantbruksakademiskt utbildad ser vi det som meriterande. 

Vi hoppas att du sporras av att få påverka och driva förändringar när vi bygger ett kontor i framkant. Du har hög social kompetens, är förtroendeingivande och tycker om att skapa långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Du trivs när du får ha eget ansvar för din planering och ditt arbete och du drivs av att skapa resultat över förväntan.

Låter det här som du? 

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du någon fråga om tjänsten så tveka inte på att kontakta Regional affärsområdeschef birgitta.lothman@ludvigfast.se eller tel. 072-542 91 58

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!  

Ludvig & Co Fastighetsförmedling är Sveriges största fastighetsmäklare inom skog- och jordbruksfastigheter. Våra fastighetsmäklare finns på 130 orter över hela landet och hjälper våra kunder med hela sin fastighetsaffär.

Dela detta jobb

Logo
Fastighetsmäklare, Norrbotten

LUDVIG & CO