saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fascom söker en säljare/KAM!

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-11-30

Ansök nu

Fascom söker en säljare/KAM!

Fascom söker en säljare/KAM!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Söker du efter en utmaning där du får vara med i en spännande expansiv fas hos ett scale-up företag?
Vi söker dig som är analytisk, nytänkande och besitter viljan och drivet att vara med och utmana/förändra branschen till det bättre!

Genom att förena djupgående marknadskunskap, intelligent teknik och kreativt tänk är vårt mål att skapa morgondagens samhälle och förenkla en komplex värdekedja.

Som säljare på Fascom får du en central och viktig roll i en organisation som präglas av korta beslutsvägar och högt i tak. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i ett expansivt företag där du kommer att få arbeta med en smart B2B-plattform som erbjuder våra kunder en heltäckande material- och tjänsteleverantör. Här kan kunderna avropa material, driva och följa upp sina projekt från början till slut på samma plats, logistikkoordinera och utnyttja en mängd andra tjänster som hjälper dem att lyckas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Försäljning av byggmaterial
• Byggtekniska samråd med kund
• Bearbetning och kontakt med nya samt befintliga kunder
• Kundansvar och förhandling gentemot kund
• Ordermottagning, offertskrivning och uppföljning

Fascom är en trevlig arbetsplats med starka ägare och sunda värderingar - ett företag som satsar högt och värdesätter balans mellan arbete och fritid!
Då du kommer att komma in i en tidig fas så ser vi dig som en stor och viktig del av organisationen, tillsammans får vi företaget att växa och du kommer att sitta med i chefsgruppen och forma framtidens säljorganisation.

Personprofil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna med ett upparbetat kontaktnät och dokumenterade goda resultat. Då du kommer att utmana marknaden genom att sälja en digital upplevelse som optimerar och kostnads effektiviserar kundernas materialinköp så är det av yttersta vikt att du är förtroendeingivande och socialt kompetent.

Som person är du prestigelös, analytisk och självgående. Du har viljan och pannbenet som krävs för att lyckas. Vidare ser vi att du är lösningsorienterad, drivande och har ett välutvecklat kund- och affärsfokus. Har du eftergymnasiala studier ser vi det som ett plus.

Krav för att lyckas i rollen:

• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• Körkort B

Övrigt
Start: Omgående enligt ök
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8-17
Plats: Medborgarplatsen Stockholm

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Konsultchef Jannica Skärvinge 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Genom att förena vårt syfte, vår vision och vår affärsidé är vi fast beslutna att göra en positiv skillnad i byggindustrin. Vi tror att genom att erbjuda hållbara lösningar och skapa enkel tillgång till material och tjänster kan vi hjälpa till att främja en mer miljövänlig, socialt rättvis och ekonomiskt hållbar byggsektor. Vi är dedikerade till att vara en pålitlig partner för våra kunder och att bidra till att forma en bättre framtid för byggindustrin.

För att få en bild av Fascom får du gärna läsa mer på hemsidan, https://fascom.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logo
Fascom söker en säljare/KAM!

PerformIQ