saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fältsäljare till Bioteria

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Fältsäljare till Bioteria

Fältsäljare till Bioteria

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta i en växande organisation inom en expansiv marknad? Vill du dessutom arbeta med produkter med stark miljöprofil och som ligger i absolut framkant? Då kan tjänsten som Fältsäljare på Bioteria vara rätt tjänst för dig!

Hos oss kommer du att arbeta i en konsultativ säljroll med längre säljcykler där vi hjälper fastighetsägare och verksamhetsutövare att övergå till miljövänlig och lönsam bioteknik. Vi utreder behoven, föreslår en effektiv lösning samt bygger och färdigställer fristående miljöhus för källsortering.
I din roll kommer du arbeta med flera kontaktytor där du förutom slutkunden som oftast är en bostadsrättsförening även har dialog med konsulter, arkitekter, byggherrar och underentreprenörer.

Bioteria säljer biotekniska systemlösningar med stark miljöprofil inom fettavskiljning, storköksventilation och avfallshantering. Ditt fokusområde kommer att bli avfallshantering där du i huvudsak kommer att bearbeta bostadsrättsföreningar.

I en tid där miljön är i stort fokus får du representera ett bolag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Du får chansen att arbeta i en fri roll med mycket eget ansvar, trygg fast lön, förmånsbil och i övrigt goda villkor klart över standard.

Personprofil
Vi söker dig som idag skapar affärer med företag där du har kontakt med flera beslutsfattare. Du säljer en portfölj av produkter och/eller tjänster där du dagligen utmanas av kunder som ställer höga krav på kompetens och affärsmässighet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där det är viktigt att du har stort affärsfokus, är förtroendeingivande och har förmågan att skapa goda och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder.
Vi ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Säljare.

Har du erfarenhet från branscher inom fastighet, vvs eller bygg är detta meriterande men inget krav.

Övrigt
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Mattias Söderberg på mattias.soderberg@performiq.se

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Företagspresentation
Bioteria är ett miljöteknikföretag som infört en helt ny teknik som gör stor skillnad för sina kunder, miljön och för samhället. Bioteria är övertygade om att bioteknikens visioner, möjligheter och konkreta framsteg kommer att möjliggöra fullständigt miljövänliga och hållbara samhällen. Om du delar denna framtidstro – och dessutom vill vara en aktiv del av den pågående Biorevolutionen så är du rätt person för jobbet.

För en fastighetsägare eller en bostadsrättsförening är hållbar och kostnadseffektiv avfallshantering av högsta vikt. Ett tillgängligt, välskött och välplanerat avfallssystem ökar trivseln för de boende och ger dessutom ökad motivation att källsortera. Men det är sällan som en enda standardlösning kan möta alla krav, uppfylla alla behov eller åtgärda alla problem som kan uppstå kring avfallshantering.
Vi på Bioteria hjälper våra kunder genom hela kedjan för att de ska få de bästa förutsättningarna att lyckas.

 

Dela detta jobb

logo
Fältsäljare till Bioteria

PerformIQ