saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Fältsäljare till 1KOMMA5° Göteborg

Ort
Utgår

2023-10-13

Ansök nu

Fältsäljare till 1KOMMA5° Göteborg

Har du ett brinnande intresse för sälj samt tycker det är spännande med grön energi och vill påverka miljön? Gillar du att arbeta med nya kunder dagligen och kan arbeta självständigt ute på fält? Då behöver vi på 1KOMMA5° dig till vår organisation! 

Om rollen
Som fältsäljare hos oss har du hand om hela säljprocessen från prospektering till avtal. Du utgår hemifrån men kommer att ingå i ett team om 2-3 personer. För att effektivisera din arbetstid kommer du att arbeta med administrativa arbetsuppgifter (skriva offerter exempelvis) under dagtid och vara ute i villaområden och träffa kunder under eftermiddag/kvällstid.

Är du den vi söker?
- Du har b-körkort

- Du har flera års erfarenhet inom fältsälj och vet hur du man skapar lukrativa kundrelationer

- Du kan uttrycka dig i tal så väl som i skrift på både svenska och engelska

- Du är strukturerad och van att arbeta utifrån egen planering

- Du är en vinnarskalle och ser lösningar istället för problem

- Du är flexibel och kan arbeta kvällstid

Stämmer dessa punkter in på dig men du saknar kunskap kring solceller? Ingen fara, vi lär dig allt du behöver veta för att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa sätt.

Vilka är vi då?
1KOMMA5° satsar på energismarta lösningar såsom solceller, laddboxar och ellagring samt energistyrsystemet Heartbeat. Företaget grundades 2021 och har idag över 1200 anställda på över 55 olika platser i Norden, Europa och Australien. 1KOMMA5° siktar på att bli marknadsledande i Europa med en försäljning på över 100 miljarder SEK per år senast 2030.  Tillsammans har vi redan installerat över 20 000 anläggningar i Norden. För att nå sina mål backas 1KOMMA5° bland annat av svenska Norrsken VC, Porsche AG och ledande tyska family offices. 

Vi erbjuder våra anställda ett generöst friskvårdsbidrag samt tjänstepension efter provanställningen, utöver detta har vi sommar och vinter konferenser som är väldigt uppskattade.

START: Enligt överenskommelse
PLATSGöteborg
OMFATTNINGHeltid
LÖNFast lön + provision

1KOMMA5° strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I vår personalsammansättning vill vi spegla samhället i övrigt och välkomnar både kvinnor och män i olika åldrar och med olika bakgrund till att bli vår kollega. För att säkerställa att våra medarbetares värdegrund stämmer överens med 1KOMMA5º tar vi en bakgrundskontroll som en del av rekryteringsprocessen.

Dela detta jobb

Logo
Fältsäljare till 1KOMMA5° Göteborg

1KOMMA5 grader AB