saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.


Vår vision ”Grönast på ön”! Ett ständigt pågående arbete hos oss för att sälja varor hållbart med fokus på Hälsa, Miljö & Ekologi. Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
Förutom vårt stora miljöfokus är vi en matinspirerande butik som satsar på bra färskvaror och hög personlig service. Nöjda kunder är det viktigaste för oss och vi vill alltid ge bästa möjliga service och försöka överträffa våra trevliga kunders förväntningar. Vi vill att både kunder och personal ska längta till oss!
För att passa i rollen som medarbetare ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln, gärna från ICA och har kanske tidigare arbetat med frukt & grönt? Du vet vad som krävs för att utföra ett effektivt och väl genomfört arbete. Som person är du positiv, engagerad och serviceminded. Du sätter alltid kunden först och sprider gärna glädje till både kunder och kollegor. Vidare är du stresstålig och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du bör även behärska svenska språket i både tal och skrift.Utöver detta ser vi naturligtvis att du älskar arbetet i butik och har förmågan att sprida glädje både bland kunder och medarbetare.

I tjänsten ingår även kassaarbete någon kväll, det är en tillsvidareanställning på ca 7 tim/vecka
Ett krav är att du kan arbeta en stor del av sommaren
Stämmer detta in på Dig? Då är du välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

 

Extra Medarbetare Frukt & Grönt

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Dela detta jobb