saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

External Sales Engineer

Företag Grundfos
Ort
Utgår

2023-06-27

Ansök nu

External Sales Engineer

Application Deadline:  As soon as possible
Workplace:  Hybrid Position
Location:  Mölndal, SE, 43124
Contract Type:  Full-Time
Working Hours:  39
Employment Type:  Regular

Är du kundorienterad och vet hur du bygger upp och underhåller goda kundrelationer? Vill du jobba med ett starkt varumärke samt skapa och utveckla affären hos såväl nya som befintliga kunder? Har du erfarenhet av att driva och utveckla digitala aktiviteter och samarbeten med relevanta partners?

Välkommen att bli en del av Grundfos och VVS-teamet ”Domestic Building Services (DBS)” som vår nya Sales Engineer med placering i Stockholmsområdet! Fokus ligger på produkter och lösningar för bostäder.

Grundfos arbetar ständigt med nya innovationer och lösningar som utöver att skapa större differentiering på marknaden också utmanar de traditionella pumplösningar som Grundfos tidigare lanserat och är kända för. Lösningar som har en hög grad av digitalisering och öppnar upp nya affärs- och tillväxtmöjligheter. Som ny kollega i vårt DBS-team kommer du att vara en viktig del i arbetet med att föra ut befintliga och nya produkter på marknaden. Du kommer arbeta med att utveckla ditt säljdistrikt och samtidigt arbeta tillsammans med teamet på specifika tillväxtinitiativ. Du kommer att syssla med försäljning i nära samarbete med marknadsorganisationen. 

Vad handlar jobbet om?
Som Sales Engineer är du ansvarig för försäljning inom DBS i Sverige. Du har dialog med installatörer och slutkunder om specifika produkt- eller applikationslösningar. Försäljnings- och samarbetsaktiviteter med grossister, installatörer och slutkunder.

Mer specifikt kommer du arbeta med att:

  • Identifiera och utveckla nya säljmöjligheter 

  • Utveckla ditt säljdistrikt och dina kunder

  • Driva tillväxtinitiativ inom säljteamet och implementera aktuell säljstrategi

  • Planera och genomföra försäljningsaktiviteter, utbildningsevent, mässor och webinarier

  • Följa upp leads samt rapportera och uppdatera säljprocessen i vårt CRM-system

Du kommer att kombinera möten och utbildningar ute hos kunder med virtuella möten och andra aktiviteter online. 

Du kommer att tillhöra kontoret i Stockholm och rapportera till Carl Godmark, Sales Manager DBS. Som vår nya Sales Engineer kommer du att ingå i vårt säljteam DBS Nordic, som består av engagerade och kompetenta kolleger i alla de nordiska länderna.

Vad behöver du för att söka?
Vi söker dig som har kommersiell bakgrund med teknisk förståelse inom VVS. Du har sannolikt några års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande försäljningsroll. 

Du är kundfokuserad och har förmåga att driva parallella projekt, att prioritera och att vara tidseffektiv. Du är serviceorienterad och en sann lagspelare och trivs med att samarbeta med olika intressenter. Du har stor förmåga att påverka andra och gör alltid ditt bästa för att leverera resultat och uppfylla kundernas förväntningar. Vidare har du utmärkt kommunikationsförmåga och talar och skriver engelska och svenska flytande. Du har en positiv inställning och personlighet och är väl insatt i digitalisering. Du kan driva övergången till en digital agenda som onlineförsäljning, social försäljning, webinarier etc.  

Varför Grundfos?
Vi på Grundfos vågar göra saker som andra inte kan eller vågar. Vi är pionjärer inom lösningar på världens vatten- och klimatutmaningar och förbättrar människors livskvalitet med våra energi- och vatteneffektiva lösningar. Vi anser att innovation inte bara är en affärsmöjlighet, utan en skyldighet. Och det verkligt viktiga för oss är inte kortsiktig vinst, utan det avtryck vi gör. 

Som anställd hos Grundfos erbjuder vi dig:

  • Flexibla arbetstider och ett brett utbud av personalförmåner

  • Generöst friskvårdsbidrag

  • Tillgång till internutbildning och stora möjligheter till individuell utveckling

  • Tjänstebil

Ytterligare information
Om du har frågor eller vill veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa Sales Manager Carl Godmark på +46705592611.

Låter den här tjänsten som något för dig, skicka ett brev och ditt CV idag eller så snart som möjligt genom att klicka på länken Apply. Intervjuer kommer att hållas löpande, så skicka din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot att höra av dig!

Om du vill se mer av Grundfos universum, besök oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/5195 eller på vår YouTube-kanal: www.youtube.com/watch?v=zwY54t455C

About Grundfos 
Grundfos is one of the world’s leading water technology companies with more than 19.000 employees in 60+ countries all over the world. Our skills commit us to pioneering solutions to the world’s water and climate challenges and improve the quality of life for people. We dare to do things that others cannot or dare not do, as we believe innovation is not only a business opportunity, but an obligation. And what really matters to us is not short term profit, but the impact we make. By becoming part of our united powerful team, you too can drive this change no matter your role.

An inclusive team
If you like the look of this job and know you can bring your skills to contribute to our purpose, please apply. We need and welcome professional people from all corners – however you identify and whatever your background is.

Dela detta jobb

logo
External Sales Engineer

Grundfos