saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektroskandia söker Utesäljare till Göteborg

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2023-10-31

Ansök nu

Elektroskandia söker Utesäljare till Göteborg

Trivs du i en roll där du får arbeta med försäljning och relationsskapande? Gillar du att vinna, ha frihet under ansvar och att proaktivt hitta de bästa lösningarna både för dina kunder och för oss? Vill du vara en del av ett företag som fokuserar på hållbarhet, präglas av en familjär organisation med stort driv och erbjuder en utvecklande miljö? Då kan du vara den Utesäljare vi letar efter!

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Varför Elektroskandia?

En spännande utmaning där du, tillsammans med dina kollegor i regionen, kommer att utmana status quo och driva utvecklingen av Elektroskandias affär i Göteborg och närliggande områden mot nya höjder. Du kommer att använda din kreativitet, uthållighet och målmedvetenhet som dina starkaste egenskaper, och du kommer att ha stöd från alla dina kollegor inom Elektroskandia genom alla delar av ditt uppdrag.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och utmanas tillsammans med hela ditt team inom Region Väst. Vi gör det här tillsammans, med stöd av de tjänster, kompetens och engagemang som Elektroskandia har byggt upp under sina 100 år inom branschen.

Din roll

I rollen som Utesäljare hos oss på Elektroskandia får du arbeta i ett omväxlande och stimulerande jobb där relationer och gemenskap präglar vardagen tillsammans med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss arbetar du med ett stort egens ansvar där huvudfokus är lagets resultat men även att alltid driva sig själv mot bättre prestationer.

Som utesäljare arbetar du med ditt eget kundteam, där du är ytterst ansvarig för att driva och genomföra kundbesök både hos nya och befintliga kunder inom det geografiska området i och kring Göteborg.

Vem vi söker:

  • Du har erfarenhet av försäljning inom vår bransch och vårt geografiska område.
  • Vi ser gärna att du har erfarenhet från grossistledet och är väl insatt i värdekedjan.
  • B-körkort är ett krav

Ambition, uthållighet, målmedvetenhet och förmåga att verkligen slutföra affärer är egenskaper som utmärker dig som säljare.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 31 oktober. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Johan Wendel, Regionchef, tfn. 031-869303.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Elektroskandia söker Utesäljare till Göteborg

Elektroskandia