saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Elektroskandia söker Butikssäljare till Piteå

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Elektroskandia söker Butikssäljare till Piteå

Anställningsform: Heltid, Tillsvidare

Vill du arbeta med försäljning och teknisk rådgivning i tolppklass? Trivs du i en varierande arbetsmiljö och på en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Då kan du vara den butikssäljare Elektroskandia söker till butiken i Piteå! 

Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Din roll

Som inne/butikssäljare fokuserar du på att sälja företagets produkter samt bistå kunder med teknisk rådgivning. Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon. I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden. Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig med

  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller erfarenhet förvärvad på annat sätt som vi bedömer likvärdig.

  • Goda tekniska kunskaper och intresse för försäljning är avgörande faktorer för att lyckas med arbetsuppgifterna

  • Vi ser gärna att du har breda kunskaper inom branschen med ett intresse för försäljning.

  • Erfarenhet av elinstallation är mycket meriterande.

  • Tidigare erfarenheter av försäljning är meriterande. Gärna inom fackhandel, grossister eller annan B2B.

Som person ser vi att du har en positiv attityd där du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.Det är naturligt för dig att ta initiativ där du sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Vi ser även att du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2023-06-05.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Säljchef Erik Bjuhr tfn. +46 920 24 43 11

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040-38 51 13. 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Elektroskandia söker Butikssäljare till Piteå

Elektroskandia