saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

E-commerce manager, Eskilstuna

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-03

Ansök nu

E-commerce manager, Eskilstuna

Har du erfarenhet av att förvalta och utveckla en e-handelaffär? Har du förmågan att koordinera och samarbeta med andra, samtidigt som du själv gillar att vara operativ? Då kan du vara den vi söker!

Swecon söker en erfaren e-handelsansvarig som har ett driv, är systemkunnig och skicklig på att skapa ett attraktivt kunderbjudande. Du blir en nyckelperson i utvecklingen av vår nuvarande e-handelsaffär och nya e-handelslösning. Du kommer samverka med flertalet personer inom Swecon, andra avdelningar och marknader samt externa parter så som leverantörer och kunder.

Vi erbjuder idag reservdelar till Volvo anläggningsmaskiner vilket innebär ett brett erbjudande där artikeldata och produktbeskrivning är viktiga komponenter. Vi vill förbättra kundupplevelsen genom att driva kampanjer och marknadsföring via vår e-handelskanal.

Du kommer till en början ansvara för att utveckla Swecons e-handel för reservdelar, men efterhand även maskin- och tjänsteförsäljning. Tjänsten är placerad i Eskilstuna med viss möjlighet till distansarbete. Du rapporterar till vår Servicemarknadschef.

Vi söker dig som:

  • Har minst ett års erfarenhet e-handelsaffär i syfte att öka omsättning och lönsamhet.

  • Har erfarenhet av kravställning mot systemägare samt testning och utvärdering av nya e-handelsfunktioner.

  • Trivs att arbeta både självständigt och i team.

För att lyckas och trivas i rollen är du:

  • Driven och resultatinriktad.

  • Kundfokuserad och lösningsorienterad.

  • Visionär och samtidigt operativ som gillar att hugga i och få jobbet gjort.

  • Bra på att uttrycka dig i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av fordonsbranschen och/eller har relevant högskoleutbildning.

Hos oss får du ett spännande, utvecklande och fartfyllt arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du har många kontaktytor inom Swecon och tas emot av ett härligt gäng nya kollegor fast beslutna att digitalisera anläggningsmaskinsbranschen.

Så här ansöker du

Du ansöker till tjänsten online. Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2023-03-12.

Kontaktuppgifter Anders Westby, Logistikchef, 010-556 15 09
Monica Strömberg, fackligt kontaktombud Unionen, 010-556 34 66

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland.

Med drygt 650 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Trygghet

Vi har kunskapen och kompetensen som krävs för en lönsam affär och vi finns nära kunden, vi är tillgängliga

Ansvar

Vi visar omtanke genom att ta ansvar och hålla det vi lovar – mot medarbetare såväl som mot kunder och partners. Vi tar självklart också ansvar för miljö, kvalitet och produkt

Kreativitet

Vi drivs av ständig framåtanda. Vi är ledande, nytänkande och lösningsorienterade. Och vi är passionerade – vi brinner för att utveckla vårt erbjudande, för att hjälpa kunden hela vägen och bli den självklara partnern.

 

Dela detta jobb

E-commerce manager, Eskilstuna

Swecon Anläggningsmaskiner AB