saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven Utesäljare till Division Infra i region Småland

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Driven Utesäljare till Division Infra i region Småland

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Ort: Efter ök Anställningsform: Tillsvidare 

Elektroskandia är marknadsledande distributör av produkter och tjänster för elnätsmarknaden och ansvarar inom Division Infra även för marknadsområdena Telekom och övrig infrastruktur såsom järnväg och exteriör belysning. Tillsammans är vi ett 60-tal medarbetare som arbetar med försäljning, affärsutveckling, logistik, produkt och inköp.

Elektroskandias mål är att vara våra kunders förstaval och att erbjuda ett komplett åtagande. 

Våra kunder är elnätbolag, entreprenadbolag, kraftproduktionsbolag samt övriga kunder som arbetar inom följande områden:

  • Kraftproduktion

  • Transmission

  • Lokalnät

  • Offentlig belysning

  • Stadsnät/Telekom

  • Järnväg

  • Övrig Infrastruktur

 

Arbetsuppgifter

Då vår nuvarande utesäljare gått i pension söker vi nu hans efterträdare som ska ha fokus på elnät samt närliggande områden, exempelvis inom järnväg.

Som Utesäljare inom Division Infra är du en nyckelperson och ansvarig för vår affärsframgång där du analyserar och agerar resultatorienterat både mot årliga och långsiktiga försäljningsmål. Med stort engagemang och intresse för kundens verksamhet utvecklar du löpande relationen med våra kunder samt utvecklar och vässar vårt erbjudande.

Du besöker nya och befintliga kunder, driver utvecklingsarbeten med avtalskunder samt skapar nya årsavtal- och projektaffärer med utgångspunkt på årsmål och långsiktig lönsamhet.


Kvalifikationer

Vi söker dig som minst har en gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot Elkraft. Vi ser att du har arbetat några år inom branschen, där erfarenhet av försäljning är meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du strukturerad och analytisk. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer där du har god förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar till kund. Vi ser också att du är utåtriktad och socialt aktiv i affärsmässiga sammanhang, där du skapar kontakter och underhåller relationer.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du har energi och ett engagemang som smittar av sig på teamet och våra kunder.

 

Ansökan

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du välkommen att kontakta Jörgen Karlsson, Försäljningschef, 019 - 19 82 18. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström 040-38 51 13.

Sista datumet för att skicka in ansökan är den 31 mars. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Det är därför viktigt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen in med din ansökan!

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Driven Utesäljare till Division Infra i region Småland

Elektroskandia