saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Driven fältsäljare inom Solel

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-09-22

Ansök nu

Driven fältsäljare inom Solel

Driven fältsäljare inom Solel

Älskar du kundkontakt och är en duktig relationsbyggare? Trivs du i ett högt tempo med mycket frihet under ansvar? Vill du jobba i en av Sveriges snabbast växande branscher? Då har vi ett jobb för dig när Nya Energihem i Norden utökar sin verksamhet och söker efter fler säljare.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Som säljare på Nya Energihem arbetar du i ett högt tempo med mycket eget ansvar och tillsammans fortsätter vi att slå nya säljrekord varje månad. Arbetet ställer krav på aktivitet, engagemang, målmedvetenhet men framför allt en genuin vilja att lyckas.

Du erbjuds ett arbete på en marknad med en enorm potential för tillväxt och en miljö att göra karriär. I rollen ställs det villkor på eget ansvar men du har stor möjlighet på sikt att själv styra dina arbetstider och dagar. Vidare anordnas ständigt säljtävlingar för att sporra säljarna med möjligheter till fina priser som utlandsresor, datorer, elcyklar med mera.

Du arbetar för att skapa den bästa helhetslösningen för kunderna som inkluderar att göra det enkelt, tryggt och lönsamt att köpa och äga en solcellsanläggning och strävar ständigt mot att vara det bästa alternativet på marknaden.

I rollen erbjuds du:
• Garantilön + Provisionsmodell utan tak
• En gedigen grundutbildning och vidare produktutbildningar.
• Poolbil eller förmånsbil från dag ett.
• Att få jobba med kvalitetsprodukter med stor efterfrågan.
• Friskvårdsbidrag, tjänstepension

Personprofil
Arbetet sker i stor utsträckning på egen hand men du kommer bli en del av ett härligt och stöttande team bestående av engagerade kollegor, säljcoacher och teamchefer som ger dig verktygen att verkligen lyckas i din roll. Som person är du social, älskar kundmöten och har ett stort eget driv att ta dig an utmaningar. Att söka upp kunder i deras hem är för oss ett första steg i vår fantastiska service och som ofta innebär affärer direkt på plats. Vi anpassar oss förstås till våra kunder varför du måste vara bekväm med att vi arbetar både eftermiddagar och kvällar. När du sen är “varm i kläderna,” innebär jobbet mycket frihet under ansvar där du själv styr dina arbetstider utifrån din budget. Du utgår hemifrån och jobbar i din region.

Vi söker dig som:
• Har B-körkort
• Behärskar flytande svenska i tal och skrift
• Är en duktig relationsbyggare och brinner för kundmöten

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flexibelt, främst kvällar och eftermiddagar
Plats: Skåne med omnejd

PerformIQ - är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till, Rekryteringskonsult Jesper Wahlgren på jesper.wahlgren@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Företagspresentation
Nya Energihem Norden AB arbetar för att erbjuda enkelhet, säkerhet och hållbarhet vid installation av fönster, dörrar och solceller. Vi är en av Sveriges främsta leverantörer av helhetslösningar. Vi tar kontroll över hela processen, från förstudie till färdig installation, för att skapa trygga och pålitliga lösningar för våra kunder Nya Energihem Norden AB startade verksamheten i januari 2023 genom förvärv av en bra orderbok av sol och fönsterorders från Energihem i Sverige ABs konkursbo. Vi fokuserar på försäljning och installation av kompletta solcellsanläggningar, fönster och dörrar.

 

 

Dela detta jobb

logo
Driven fältsäljare inom Solel

PerformIQ