saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven Account Manager till Dialect

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-10-14

Ansök nu

Driven Account Manager till Dialect

Har du viljan att bli en säljare utöver det vanliga, har ett stort kontaktnät och vill att axla rollen som Account Manager hos Dialect? Vi letar efter individer som vill ta chansen att utvecklas till fantastiska säljare och få möjligheten att växa med Dialect som företag.

Om Rollen

Som Account Manager hos Dialect inkluderar arbetet försäljning av IT- och telekomlösningar till företag. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbete med kollegorna inom försäljning, teknik och kundsupport för att nå gemensamma mål, som du gärna vill bidra till!

Arbetsuppgifterna kommer att vara varierande, från att skapa kontakt med nya kunder, underhålla kundrelationer och öka försäljningen. Du drivs av att förstå och möta kundernas behov för att kunna bygga ännu fler framgångsrika relationer.

Vem är du

Vi söker dig som vill vara bäst i branschen. Erfarenhet som företagssäljare (B2B) är meriterande, men vi värdesätter din personlighet allra mest. Du har rätt attityd, vilja och driv, är prestationsinriktad och trivs i en ansvarstagande roll. Du har ett stort kontaktnät och är kreativ när det gäller att hitta nya idéer. Du har även en naturlig förmåga att skapa förtroende och bygga långvariga relationer. Du vill förtjäna varje framsteg och vill arbeta för det. Om du är redo att prestera och ta ansvar för din utveckling kommer Dialect att stötta dig på vägen!

Krav är att du kommunicerar flytande på svenska och engelska samt har B-körkort.

Om Dialect

Dialect är en franchise som specialiserar sig på att sälja och distribuera de bästa digitala lösningarna till företag. Dialect har etablerat samarbeten med några av de största leverantörerna i branschen, inklusive Apple, Samsung och Microsoft. Vad som verkligen sätter Dialect isär är deras dedikation till att leverera enastående produkter och service till deras kunder.

Välkommen med din ansökan!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på emma.berggren@edzagroup.se

Dela detta jobb

Driven Account Manager till Dialect

EdZa AB