saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Digital Sales & Campaign Manager

Företag Swedbank Pay
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Digital Sales & Campaign Manager

Starka tillsammans - Bli en av oss

Som en av Nordens främsta inom betallösningar kan vi erbjuda en stimulerande och kreativ arbetsmiljö. Vi är öppna för nya idéer och arbetssätt, samtidigt som vi alltid strävar efter att göra det enkelt och lätt för våra kunder.

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning, då är vi rätt arbetsplats för dig.

Growth är en avdelning inom Line of Business (LOB) Swedbank Pay Small and Medium Businesses (SMB), som ansvarar för digital försäljning, marknadsföring och optimering. Vi ser bland annat till med att driva trafik till våra webbplatser med avsikt att generera leads och driva försäljning.

Som Digital Sales & Campaign Manager på Swedbank Pay är din huvudsakliga uppgift att driva digital tillväxt och marknadsföring i form av trafik som genererar leads från vår hemsida samt att öka kännedomen om våra produkter och tjänster. Du kommer att sköta planering, uppsättning, optimering och uppföljning av kampanjerna och du kommer att ansvara för kontakten med våra byråer och ibland självständigt ta fram kampanjer. Du är en nyckelspelare för att driva trafik, generera leads och driva digital försäljning. Du kommer att arbeta nära vår Copy, Web Manager och berörda stakeholders.

Vi söker dig som: älskar att arbeta med digital försäljning och marknadsföring och vill utvecklas och växa som en del av Swedbank Pay-teamet. Vi tror att du brinner för det digitala och har några års arbetslivserfarenhet med fokus på digital försäljning och marknadsföring, webb och SEO.

Mer om rollen: Du kommer att ansvara för marknadsföring i våra digitala kanaler, arbeta med SEM och köpta digitala kampanjer via sociala medier, programmatiskt, SEO, med mera.

I rollen gör du kontinuerlig kampanjoptimering och uppföljning arbetar du med analysdata för att förstå och optimera på prestanda. Du kommer även producera och publicera innehåll för webbplatser och andra digitala kanaler tillsammans med vår Copy.

Gör proaktiv analys för att hitta lösningar som stödjer Swedbank Pays tillväxt och utvecklar vår kundupplevelse.

Vi letar efter dig som har:

  • Relevant utbildning och något års erfarenhet av digital marknadsföring

  • God insikt i Google och Facebooks annonsprodukter och har förståelse för hur du kan använda t.ex. programmatisk, display, retargeting och videoannonsering.

  • Erfarenhet av större webbanalysverktyg som Google Analytics, Adobe Analytics mm.

  • Erfarenhet av SEO, CRO och A/B-testning.

  • Erfarenhet av att använda CMS-plattformar, gärna Optimizly (Episerver).

  • Erfarenhet av contentskapande (text och bild)

  • En datadriven attityd som arbetssätt.

  • En fallenhet att nätverka och är duktig på att motivera och engagera stake-holders inom organisationen.

  • Vana att jobba mot byråer och skriva briefer.

  • Stark kommunikativ förmåga i Svenska och Engelska. 

Vad kan vi erbjuda dig?  Tillsammans med drivna och inspirerande kollegor får du vara en del av att utveckla vår digitala försäljning, marknadsföring och optimering. Vi erbjuder alla våra medarbetare ett attraktivt förmånspaket och du har stora möjligheter att utvecklas och påverka din arbetsvardag. Utöver det erbjuder vi en härlig arbetsmiljö med kontor i centrala Stockholm och möjlighet till flexibilitet och hybridarbete. 

Vill du bli vår Digital Sales & Campaign Manager? Skicka din ansökan redan idag!  Tjänsten är en heltidstjänst med start omgående. Placeringsort: Stockholm.

Sista ansökningsdag är 2023-05-31. Ansökningarna behandlas konfidentiellt. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor gällande tjänsten kontakta, Samuel Tillenius (Samuel.Tillenius@swedbankpay.se) eller Niklas Landeström (niklas.landestrom@swedbankpay.se) 

Finansförbundet: Heidi Larsson +46 73 04 42 168
SACO: Sofia Enekvist +46 70 27 88 106

Vi värdesätter de kvaliteter som en mångfald av människor tillför i vår verksamhet. För att vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi oss av anonymisering av CV:n. Vi ber dig även utesluta: namn, ålder, kön och bilder i ditt personliga brev. 
Vi har redan valt våra rekryteringskanaler och undanber oss därför kontakt från externa rekryteringsfirmor och annonsförsäljare. 

På Swedbank Pay jobbar vi tillsammans för att skapa en värld där betalningar mellan köpare och säljare kan ske så tryggt och enkelt som möjligt – oavsett om mötet sker online eller i butik. 

Vi drivs av innovationskraft och vår strävan efter att hjälpa människor, företag och samhällen att växa. Idag är vi ett av de ledande företagen inom betallösningar med verksamhet i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Något som inte hade varit möjligt utan våra engagerade och kompetenta medarbetare! Vår verksamhet genomsyras av våra värderingar – Öppen, Enkel och Omtänksam i allt vi gör.

Swedbank Pay är ett affärsområde inom PayEx Sverige AB. Ett helägt dotterbolag till Swedbank AB 

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer. 

Dela detta jobb

logga
Digital Sales & Campaign Manager

Swedbank Pay