saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Digital marknadskommunikatör

Företag Kustbostäder
Ort
Utgår

2024-04-28

Ansök nu

Digital marknadskommunikatör

Är du en passionerad och kreativ kommunikatör som drivs av att utveckla och genomföra effektiva kommunikationsstrategier? Vi söker nu en kommunikatör som är redo att ta med organisationens kommunikationsarbete in i framtiden.

Att jobba hos Kustbostäder och Oxelö Energi

På Kustbostäder och Oxelö Energi arbetar strax över 100 personer för att förenkla vardagen för invånarna i Oxelösund. Båda bolagen ägs av Oxelösunds kommun och ingår därmed i en kommunkoncern.

Oxelö Energi är ett väletablerat och framstående bolag inom driftsäker och prisvärd energi. Bolaget levererar fjärrvärme, äger och driftar elnät, VA-nät, stadsnät samt ansvarar för all renhållning och avfallsverksamhet inom Oxelösunds kommun. Vi strävar ständigt efter att vara ledande inom vår bransch genom att fokusera på innovation, hållbarhet och effektivitet.

Kustbostäder är Oxelösunds största bostadsföretag med 1250 lägenheter. Förutom det egna fastighetsbeståndet förvaltar vi även kommunens fastigheter såsom skolor och förskolor samt kommunens gator, vägar, parker och offentliga platser. Just nu bygger vi 48 nya lägenheter i centrala Oxelösund och arbetar kontinuerligt med att utveckla och förbättra våra fastigheter.

Nu söker vi en digital marknadskommunikatör till en ny och spännande tjänst där du får arbeta brett med kommunikation.

Dina arbetsuppgifter

Tyngdpunkten i rollen som kommunikatör hos Kustbostäder och Oxelö Energi kommer vara att producera innehåll för våra sociala medier och fylla våra kanaler med meningsfullt innehåll. Du har nära kontakt med alla våra verksamheter för att planera, skapa och lägga ut de budskap vi vill kommunicera.

 • Produktion av innehåll: Skapa engagerande och informativt material för våra plattformar, vilket kan innefatta sociala medier, tryckt material och webb.

 • Kommunikationsansvarig: Du kommer att vara ansvarig för att utveckla och implementera strategiska budskap som stärker vår organisations varumärke och engagemang.

 • Policyutveckling: Utarbeta och uppdatera policydokument som rör vår interna och externa kommunikation.

 • Kommunövergripande samverkan: Samarbeta nära med Oxelösunds kommun i olika kommunikationsfrågor

 • Intern samverkan: Arbeta tätt ihop med olika verksamheter inom organisationen för att säkerställa en enhetlig och effektiv kommunikation med såväl medarbetare som kunder och kommuninvånare.

 • Grafisk profil: Ta övergripande ansvar för vår grafiska profil, säkerställa att all kommunikation visuellt stärker vårt varumärke och vår identitet.

 • Leverantörskontakter: Hantera relationer med leverantörer för tryck på kläder, fordon och andra material för att säkerställa kvalitet och varumärkesriktighet.

 • Kommunikationsplaner: Ta fram, implementera och genomföra kommunikationsplaner för specifika projekt.

 • Webb: Producera innehåll för våra webbplatser, inklusive att uppfylla tillgänglighetskrav och säkerställa en användarvänlig upplevelse.

Vem är du?

 • Du har en relevant högskoleutbildning inom kommunikation, marknadsföring eller motsvarande.

 • Du har dokumenterad erfarenhet av brett kommunikationsarbete, inklusive digital marknadsföring och sociala medier.

 • Du är en skicklig skribent med förmågan att skapa engagerande och målgruppsanpassat innehåll.

 • Du är en lagspelare med utmärkta samarbetsförmågor och förmågan att arbeta effektivt över avdelningsgränser.

 • Du är organiserad, självgående och kan hantera flera projekt samtidigt.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med rörligt innehåll och redigering, till exempel informations- och rekryteringsfilmer.

Vi erbjuder:

En dynamisk arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med engagerade kollegor i en framåtsträvande organisation. Du kommer att ha en nyckelroll i att utveckla och implementera kommunikationsstrategier som gör skillnad. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor, möjligheter till professionell utveckling och ett arbete där du verkligen kan bidra till positiv förändring. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placering i Oxelösund. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten?

Josefin Berge, HR-chef, josefin.berge@oxelosund.se, 0155-388 22

Fackligt ombud, Annelie Fröjd Vision, annelie.frojd@oxelosund.se, 0155-388 27

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan bestående av CV och personligt brev där du beskriver hur du matchar de sökta kvalifikationerna och vad du kan bidra med till vår organisation. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dela detta jobb

logo
Digital marknadskommunikatör

Kustbostäder