saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL HOZELOCK I GÖTEBORG

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL HOZELOCK I GÖTEBORG


Hozelock har mer än ett halvt sekels trädgårdsexpertis och vi vet hur bra det känns när man har en trädgård som är vacker, så vi vill hjälpa alla trädgårdsarbetare att få ut det mesta av sina trädgårdar och våra produkter har tagits fram för att möta alla våra kunders behov.
Vi kombinerar kunskap med en passion för trädgårdsarbete, med en stolthet för yrkeskunnandet i att utveckla trädgårdslösningar som får trädgårdar att blomstra och bli levande.
Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL HOZELOCK I GÖTEBORG
Brinner du för kundkontakt, service och administration? Trivs du i ett mindre bolag med familjär atmosfär där ditt dagliga arbete innebär såväl interna som externa kontakter? Vi söker nu till vår kund en prestigelös kundtjänstmedarbetare som gärna hugger i där det behövs. 
 

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer tillhöra Hozelocks kundtjänstavdelning där du tillsammans med fyra kollegor kommer att arbeta med nedan delar:

  • Ordermottagning

  • Orderregistrering

  • Kontakt med kunder, säljare och leverantörer

  • Framtagning av statistik och säljunderlag

  • Allmän administration och allmänna kundtjänstärenden

 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För oss är din personlighet väldigt viktig och vi söker dig som är ambitiös, noggrann, prestigelös och serviceinriktad. Du är nyfiken på att utvecklas i din roll och är inte rädd för att hugga tag i det som behövs göras.
Du trivs med att jobba med människor och du stimuleras av att hjälpa andra och lösa problem. Din samarbetsförmåga är god och du är en nyfiken person som har lätt för att få kontakt med andra människor. 

  • Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundtjänst, service och administration

  • Du har god allmän datavana

  • Du behärskar svenska, danska och engelska obehindrat i tal och skrift


Meriterande:

  • Erfarenhet av affärssystemet Navision eller SAP

OM TJÄNSTEN
För tjänsten som dansktalande kundtjänstmedarbetare blir du till en början anställd hos oss på Eterni och arbetar som uthyrd konsult hos Hozelock. För rätt person finns dock goda chanser till att sedan gå över till en anställning hos kunden.
 

ÖVRIG INFORMATION
Då tjänsten ska tillsättas omgående arbetar vi löpande med urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Eventuella frågor kring tjänsten hänvisas till Frida Lindahl via frida.lindahl@eterni.se.
 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

DANSKTALANDE KUNDTJÄNSTMEDARBETARE TILL HOZELOCK I GÖTEBORG

Eterni Sweden AB