saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Cylinda söker sommarvikarier till kundservice

Företag Elektroskandia
Ort
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Cylinda söker sommarvikarier till kundservice

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Nu söker vi dig som vill ha ett spännande sommarjobb inom kundservice på Cylinda Elektroskandia!

Anställningsform: sommarvikariat Period: Juni - Augusti

Varför ska du välja oss?

Michelle Cangren Höglund började själv på Cylinda som kundserviceagent men arbetar idag som kundservicechef. Hon beskriver rollen som kundserviceagent som rolig och utvecklande eftersom de inkommande ärendena alltid handlar om olika saker. Själv uttrycker hon även att.

"Elektroskandia är en väldigt bra arbetsplats som tar vara på medarbetarnas styrkor och jag är här för att stanna. Möjligheten till utveckling är stor "

Du kommer alltså att bli vardagshjälte i ett härligt kundserviceteam om 12 personer med stark familjeanda! Men även få möjlighet till att arbeta i en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Din roll hos oss

Rollen som kundserviceagent är viktig för oss eftersom vår kund- och serviceavdelning finns där för kunderna om de behöver support eller vill boka service. Målet är att kunderna ska kunna känna sig trygga – både före och efter sitt köp.

I denna roll kommer du att agera support huvudsakligen via telefon och e-post vid inkommande ärenden från kunder. Det kan exempelvis röra sig om registrering av serviceärenden, hantera reservdelsbeställningar eller besvara frågeställningar om leveranser och fakturor.

Arbetstid vardagar kl. 07:20-16:00.

Våra förväntingar på dig

  • Du har erfarenhet av att använda dator och telefon som arbetsredskap

  • Du besitter mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift

  • Du har lätt att vara flexibel i dina arbetsuppgifter och kundmötande

Som person ser vi att du har lätt för att samarbeta. Du är positiv och lyhörd för kunden eller kollegans eventuella problem och behov och arbetar för att hitta bästa möjliga lösningen. Du har intresse, förmåga och vilja att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Vi ser vidare att du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fattar egna beslut inom givna ramar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan
I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2023-03-24.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Michelle Cangren Höglund kundservicechef tfn. +46 8 92 39 02.
Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. +46 40 38 51 13. 

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Cylinda söker sommarvikarier till kundservice

Elektroskandia