saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Customer Success Administrator till Unique

Företag Maxkompetens
Ort
Utgår

2023-09-25

Ansök nu

Customer Success Administrator till Unique

Unique Cosmetics är ett företag specialiserat på hud- och kroppsvårdsprodukter. De skapar skräddarsydda produkter och har idag varumärken på en global skala, inklusive namn som Byredo, Rituals, Lexington samt kunder som Strawberry m.fl.

De befinner sig just i en expansiv fas och du som Customer Success Administrator blir en mycket viktig del i deras fortsatta affärsutveckling och kommande resa. Nu söker vi på Maxkompetens dig som vill vara med på denna resa som samtidigt bjuder på skratt, energi och träning på arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!

Dina Arbetsuppgifter

Som Customer Success Administrator samarbetar du med dina kollegor från andra segment för att skapa mervärde och ge Uniques kunder bästa, tänkbara service och lösningar. I rollen kommer du att ge support via mejl samt telefon och arbeta för att göra kundernas vardag enklare. Som en del av supportteamet representerar du Uniques varumärke och du är ofta kundernas första kontakt vid ett ärende.

I rollen ingår arbetsuppgifter som:

 

  • Ta emot och svara på kundfrågor via mejl och telefon.

  • Orderhantering, orderläggning och offerter.

  • Uppföljning av leveranser och transporter.

  • Enklare administrativa uppgifter och inköp.

  • Kontakt med interna och externa parter så som leverantörer och speditörer.


Unique är ett bolag som ständigt växer och för rätt person finns det stora möjligheter att utvecklas både personligt och professionellt!

Din Profil

För att lyckas i rollen som Customer Success Administrator söker vi dig som brinner för att hjälpa kunder och som alltid strävar mot högsta möjliga kundnöjdhet. Du är strukturerad, ansvarsfull och du har ett stort engagemang i det du tar dig an. Vi ser gärna att du är initiativtagande samt nyfiken i din personlighet och att du har ett driv av att lära dig nya saker.

För att trivas på Unique är du som söker öppen, kommunikativ och du får energi av mötet med människor. Vidare är du en kreativ problemlösare som har lätt för att anpassa dig till olika situationer.

För att vara aktuell ser vi gärna att du har:

 

  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet inom kundtjänst.

  • Kunskaper inom Officepaketet så som Excell.

  • Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift samt gärna ytterligare ett språk så som Franska, Tyska, Spanska eller Italienska.

Har du som söker tidigare arbetat i Monitor ser vi det som positivt för tjänsten.

Övrig Information

Placeringsort: Västberga.
Arbetstid: Vardagar 8–17, med möjlighet till flex.
Omfattning: Tillsvidare med tillämpad provanställning.
Lön: Individuell lönesättning.
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga stor vikt vid din personlighet och vi ser fram emot att läsa just din ansökan. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag.

Unique Cosmetics har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jonna Alm på telefon 0733 20 56 36 samt Malin Rangstedt på telefon 0720 80 23 65.

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Unique Cosmetics, en del av Livv AB samt Guest Comfort i Finland, erbjuder norra Europas största sortiment av tillbehör för hotell-, spa-, konferens- och restaurangbranschen. Med fokus på hållbara vistelser och underbara upplevelser för både gäster och personal, levererar de de finaste produkterna och bästa kundservicen. Med ett brett nätverk av producenter och leverantörer över hela världen, kan de även skapa kundunika produkter som förstärker ert koncept och bidrar till en ökad gästupplevelse med miljö- och hållbarhetsfokus. Unique Cosmetics har ett imponerande sortiment av varumärken, inklusive Byredo, Rituals, Le Labo, Lexington, Bruka Design och Ecologiq.

 

Dela detta jobb

logo
Customer Success Administrator till Unique

Maxkompetens