saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Content creator till Färjestad BK

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

Content creator till Färjestad BK

Som en del i utvecklingen av klubbens kommunikation mot marknaden ska kommunikationsteamet förstärkas med en Content creator vars arbetsuppgifter kommer att sträcka sig från organisationens knatteverksamhet upp till högsta elitnivå. Personen kommer att arbeta med att producera innehåll och förstärka klubbens varumärke via webbplatsen, e-post, TikTok, Youtube och andra sociala medier, samt vara en nyckelperson i kommunikationen från marknad, ishockey, restaurang, arena m.m.

ARBETSUPPGIFTER
Som Content creator hos oss har du en bred roll med olika ansvarsområden. Du arbetar aktivt med att få nya målgrupper att engagera sig i klubben och förmedla vad som händer runt organisationen Färjestad BK för att driva engagemang och fler besök till Löfbergs Arena. Vid behov stöttar du även upp i andra delar av organisationen. Du kommer vara en del av kommunikationsavdelningen som arbetar med den dagliga verksamheten. Det innebär att du kommer vara verksam på matcher - både före, under och efter. Utöver det kommer du arbeta med att kommunicera klubbens olika affärsområden till relevanta intressenter. I rollen som Content creator får du även möjligheten att vara proaktiv och komma med idéer och skapa innehåll inom ramen för den kommunikativa planen för sociala medier, webb, e-post och marknadsföring för olika event.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är prestigelös och trivs med att jobba i lag samtidigt som du är självgående och tar eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du kan se content från olika perspektiv och du är lösningsorienterad, kreativ och söker hela tiden nya vägar att berätta om Färjestad BK. Vidare är du kommunikativ, målinriktad och duktig på att skapa goda rutiner som underlättar för dig själv och dina kollegor. Vi tror också att du är insatt i sportens värld, i synnerhet ishockeyn.

Du har dokumenterad erfarenhet eller examen inom marknadsföring, media, journalistik eller liknande områden. Du kan producera video och bild obehindrat i Adobe-paketet samtidigt som du är van vid att skriva texter och jobba med olika digitala kanaler. Erfarenhet av att självgående driva egna projekt framåt är en förutsättning för att lyckas i denna roll, därför bör du vara vass på bild och video men även text och kommunikation i sin helhet samtidigt som du har känsla och kunskap om digital kommunikation. Viktigt för tjänsten är att:

  • Du är en klippa på Adobe CS
  • Du har relevant erfarenhet
  • Du talar och skriver både svenska och engelska

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Content creator är en direktrekrytering där du blir anställd av Färjestad BK. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Content creator till Färjestad BK

Eterni Sweden AB