saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Byggsäljare Företag till XL-BYGG JBM Bergkvara/Kalmar

Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Byggsäljare Företag till XL-BYGG JBM Bergkvara/Kalmar

Om företaget
XL-BYGG JBM är en fristående bygghandel med fem anläggningar. Vi ligger i Blekinge och Småland och ingår i kedjan XL-BYGG. Vi har en stark bygghandelskoncern, Mestergruppen Sverige AB, bakom oss och jobbar med stora och välkända leverantörer.

Vår ambition är att alla ska lyckas med sina byggprojekt, från början till slut. Det gör vi genom vår breda kunskap, höga servicenivå och varor av bästa kvalitet. Vi hjälper både proffs- och privatkunder. Vi värdesätter att ha en fin gemenskap i personalen och en arbetsplats där alla ska känna sig lika viktiga. Tillsammans ska vi sträva mot samma mål och tillsammans fixar vi allt!

Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för kundrelationer och säljaktiviteter? Motiveras du av att jobba med människor och av att nå resultat tillsammans med ditt team? Då kan du vara den vi letar efter!

Dina arbetsuppgifter
Som Byggsäljare hos oss jobbar du aktivt med försäljning mot nya samt befintliga kunder, både proffs och konsumenter. Du kommer att ha din bas i Bergkvara men du kommer även att vara ute på byggarbetsplatser, i regionen Bergkvara/Kalmar, ett par dagar i veckan.

Med stöttning av dina kollegor ansvarar du för hela säljprocessen; support, rådgivning, offerter och orderhantering. Du ska alltid göra ditt bästa för att förenkla byggprocessen och stötta kunden under hela projektets gång.

Våra proffskunder ställer höga krav och du jobbar med hållbara lösningar under kundens förutsättningar. Du kommer att ansvara för både mindre och större projekt. Alltid med ett stort engagemang.

Din profil
Vi söker dig med ett starkt driv och försäljningsvana, då vikten av förståelse för våra kunders behov och process är stor. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggbranschen kombinerat med god produktkunskap. Som person är du ambitiös, strukturerad, effektiv, lojal och en god relationsbyggare med förmåga att erbjuda kunderna enkla och hållbara lösningar.

Vi tror att du är målmedveten och handlingskraftig samtidigt som du uppskattar ett högt tempo och en varierande arbetsvecka. Du ska tala flytande svenska i både tal och skrift, därtill behärskar du engelska. Du är en lagspelare och en driven säljare som gillar mötet med människor, håller vad du lovar samt sätter kunden i fokus.

B-körkort och datorvana krävs för tjänsten.
Vi kommer att be dig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret före anställning.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du några frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Johan Eriksson, telefon 076-677 68 73 eller e-post johan.eriksson@premier.se Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se, senast 28 maj 2023. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Funderar du på att flytta till Kalmar län?

Då kan det vara bra för dig att känna till att det finns extra stöd och vägledning läs mer på: https://flyttahit.nu/ Här kan du bland annat läsa mer om regionen, våra kommuner, se lediga bostäder och få en kontaktperson. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar läns kommuner och Region Kalmar län.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet på 9 orter och är idag ca 500 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

 

Dela detta jobb

logga
Byggsäljare Företag till XL-BYGG JBM Bergkvara/Kalmar

Premier Service AB