saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Butikssäljare till Uppsalabutiken

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Butikssäljare till Uppsalabutiken

Trivs du i en roll där du får kombinera service med teknisk kompetens? Är du en person som gillar att leverera lösningar och tar gärna initiativ? Vill du arbeta i en organsiation som arbetar aktivt med hållbarhet och erbjuder flera möjligheter till utveckling? Då kan du vara den butikssäljaren som Elektrsokandia söker till butiken i Uppsala! 

Varför ska du välja Elektroskandia:

Vi är stolta över att vara en del av en koncern som värdesätter hållbara och långsiktiga lösningar. Tillsammans arbetar vi för att vår bransch ska spela en aktiv roll i att skapa en bättre värld – detta gäller både miljöarbete och den omställning som sker idag, samt att vara en rättvis arbetsgivare där mångfald och inkludering står i fokus.

Med stöd från vår globala koncern Sonepar har vi samtidigt den kraft som en världsledande organisation innebär, samt den familjära atmosfären och lagandan som kännetecknar Elektroskandia. Ditt lärande fortsätter här. Vi erbjuder kontinuerlig utbildning och utveckling för att du ska kunna nå nya höjder i din karriär butikssäljare.

Din roll

Som Säljare, i Uppsalabutiken, fokuserar du på att sälja företagets produkter samt erbjuda kunder teknisk rådgivning. Du arbetar för att ge bästa möjliga stöd för aktiv försäljning till kund i butik och per telefon. I arbetet ingår även en kontinuerlig kontakt med befintliga och nya kunder för att informera om företaget samt våra tjänster och erbjudanden. Du jobbar tillsammans med dina kollegor för att gemensamt försöka uppnå företagets uppsatta mål.

Vi söker dig med:

  • Gymnasiekompetens med teknisk inriktning eller likvärdig erfarenhet.

  • Starkt intresse för elinstallation och breda tekniska kunskaper.

  • Erfarenhet inom försäljning är en stor fördel.

  • En positiv attityd och en vilja att hjälpa kunder och leverera lösningar.

  • Förmågan att ta initiativ och uppnå resultat.

  • Du är utåtriktad och trivs i en social miljö!

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 2023-07-31.

Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Säljchef Ove Hallingstam tfn. 08-92 37 78.

Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040-38 51 13. 

Länk till förmåner och medarbetarberättelser:

För att lära dig mer om våra förmåner och få en inblick i vårt team, besök Länk till förmåner och berättelser.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Butikssäljare till Uppsalabutiken

Elektroskandia