saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Butikssäljare sökes till Studio Elfa

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Butikssäljare sökes till Studio Elfa

Elfas stora satsning med Studio Elfa har blivit en succé och vi behöver därför utöka teamet! Har du ett brinnande intresse för inredning och förvaring? Drivs du av att överträffa kundens förväntningar och leverera högklassig service? Har du en annan huvudsaklig sysselsättning och letar efter ett extrajobb med flexibel arbetsmängd? Då ska du söka denna tjänst idag!

ARBETSUPPGIFTER
Som Butikssäljare på Elfa kommer du arbeta med att möta befintliga och potentiella kunder för att kunna erbjuda anpassad inredning och förvaring i deras studio. Du arbetar med försäljning av accessoarer, inbokning av planeringsmöten, kassahantering samt aktivt med att säkerställa att butiken ser välkomnande ut under hela dagen. Vidare är du en ambassadör för företaget och inspirerar kunderna i förhållande till Elfas produktportfölj.

Du kommer främst att utföra arbetsuppgifter som:
 

  •  Skapa en välkomnande och trevlig miljö för Elfas kunder.
  • Vara en ambassadör för varumärket.
  • Kassaarbete.
  • Butiksunderhåll.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Butikssäljare har du tidigare erfarenhet från detaljhandeln. Du värderar god kommunikations- och samarbetsförmåga högt och för dig är det en självklarhet att alltid jobba för att överträffa kundernas förväntningar. Du trivs med att skapa gemenskap i teamet och ser inga problem med att arbeta självständigt. Vidare har du ett intresse för inredning och förvaring.

Viktigt för tjänsten: 
 

  • Butikserfarenhet från detaljhandeln.
  • Vana av ensam- och kassaarbete i butik samt intresse för inredning och förvaring.
  • God kommunikations- och samarbetsförmåga.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Butikssäljare är ett konsultuppdrag där du schemaläggs på ett antal timmar varje månad, baserat på din tillgänglighet och verksamhetens behov. Vi ser att du har en annan sysselsättning vid sidan av, exempelvis studier. Du arbetar i Elfas Studio på Hansakompaniet i Malmö och arbetstiderna är främst förlagda på eftermiddagar, kvällar och helger, men även dagtid till viss del. Observera att detta är en behovsanställning som kräver att du är flexibel och kan infinna dig i studion kort varsel samt att du behöver ställa upp för teamet vid exempelvis sjukdom. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult.

ÖVRIGT
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Butikssäljare sökes till Studio Elfa

Eterni Sweden AB