saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Butikssäljare sökes till nystartad butik i Trelleborg

Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Butikssäljare sökes till nystartad butik i Trelleborg

Dogman

Är du vår nya medarbetare? Har du erfarenhet från zoo-fackhandeln, och tycker att försäljning och kundservice är det bästa som finns? Då är det kanske dig vi söker!

Din viktigaste uppgift är att skapa goda kundrelationer genom att med din kunskap guida djurägare att hitta rätt produkter till sina husdjur. Du är medveten om att en bra förutsättning för handel skapas genom kundkontakt och tydlig exponering av produkter. Som säljare hos oss rör du dig över hela butiken och har varierande uppgifter såsom kassaarbete, uppackning och påfyllning av varor.

Anställningsform: Provanställning
Sysselsättningsgrad: Deltid 16,5 timmar/vecka med möjlighet till fler timmar i sommar
Rapportering sker till: Butikschef
Placering: Trelleborg
Tillträde: Snarast

Vem är du?

Du brinner för försäljning och kundservice på hög nivå och sätter alltid kunden i fokus. Du är en engagerad och ansvarsfull medarbetare med mycket energi och arbetar strukturerat med de arbetsuppgifter du har framför dig. Genom din tidigare erfarenhet i branschen har du viss produktkännedom och känner dig trygg i näringslära för hund och katt.

För att trivas hos oss är det viktigt att du är en utåtriktad lagspelare som gillar när det är högt tempo. Som person är du positiv och framåt med en egen drivkraft. Du sporras av att se goda försäljningsresultat och självklart älskar du djur!

Profil & Bakgrund

Dina personliga egenskaper och tidigare erfarenhet från zoo-fackhandeln är viktig för oss, men alla kan lära sig och viktigast för oss att du är nyfiken med rätt inställning!

 Vi tror att du känner dig säker med produkterna vi säljer. Du har

•         Har erfarenhet från zoo-fackhandeln

•         Har en mogen inställning till försäljning och kundservice

•         Förmedlar kunskap till djurägare och hjälper dem hitta rätt produkter åt sina husdjur

•         En teamorienterad stil

•         Arbetar metodiskt, målinriktat och självständigt

•         En vilja att utvecklas och att alltid göra ditt absolut bästa

Vad erbjuder Dogman

Förutom att erbjuda en spännande tjänst i ett växande bolag erbjuder vi en arbetsplats med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Vi delar alla samma kärlek till djuren vi har runt omkring oss. Tillsammans arbetar vi efter uppsatta mål och drivs av att se goda försäljningsresultat. Vi utbildas kontinuerligt för att vara säkra på att vår kunskap möter marknaden.

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."

Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.

Vi arbetar i en intressant bransch där man kan påverka utgången på företagets resultat genom det arbete vi dagligen gör. Engagerade och dedikerade medarbetare!"

Ansökan

Tycker du att du känner igen dig i beskrivningen ovan? I så fall är du varmt välkommen med din ansökan. Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst” och bifogar ditt CV och personliga brev. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Sista ansökningsdag är 2023-06-11 men tjänsten kan komma att tillsättas innan detta datum. Så skicka din ansökan redan idag.

Om Dogman

Dogman är en av Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och utvecklar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra egna varumärken Dogman, Shiro & Malou och Jacson med visionen att skapa ”Bästa Valet för Bästa Vännen” och kompletterar med externa varumärken och tjänster för att ge husdjursägaren allt han/hon behöver. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Spanien.  

Dela detta jobb

logo
Butikssäljare sökes till nystartad butik i Trelleborg

Workspace Recruit