saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Butiksmedarbetare på deltid till välkänd sportbutik

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Butiksmedarbetare på deltid till välkänd sportbutik

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning som exempelvis studier eller jobb och söker ett deltidsjobb? Har du intresse för sport och friluftsliv och vill jobba serviceinriktat i butik?

PerformIQ söker för kunds räkning butiksmedarbetare som jobbar efter behov, såväl dagtid som kvällar och helger. Du är ambulerande och jobbar i sportkedjans alla butiker belägna i Stockholm. Tjänsten passar dig som gillar sport, service och kundbemötande. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:
• Kassaarbete
• Bemötande av kunder
• Varuplock i butiken
• Larma kläder

Personprofil
För den här tjänsten söker vi dig som är serviceminded och initiativtagande.
För att lyckas i rollen som butikssäljare krävs vidare att du:
• Uttrycker dig väl i svenska
• Är ordningsam och strukturerad
• Arbetar flexibelt och hjälper till där det behövs

Arbetet innefattar kundkontakt och relationsskapande med både befintliga och nya kunder vilket gör att du som söker behöver känna dig trygg med detta.
Du som söker tjänsten är social och utåtriktad med en förståelse för försäljning och merservice. Du tycker att kundnöjdhet är viktigt och bemöter andra professionellt och med glädje. Vidare ser vi att du som söker tjänsten är handlingskraftig och arbetar effektivt.

Det är meriterande om tidigare arbetat inom butik, kassa och har kunskaper in sportutrustning.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som butikssäljare.

Övrigt
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Vardagar + helger
Plats: Stockholm
Start: Omgående

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logo
Butiksmedarbetare på deltid till välkänd sportbutik

PerformIQ