saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Behovsanställd kundservicemedarbetare

Ort
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Behovsanställd kundservicemedarbetare

Aimo park är ett parkeringsbolag. Med framtiden i sikte. Vi är ett snabbväxande bolag med startup-anda. Genom innovativa och hållbara mobilitetslösningar underlättar vi människors vardag. Det är dags att Rethink Parking.

Om rollen

Vi söker kundservicemedarbetare/operatörer som vid behov, på timmar, vill arbeta hos oss på Aimo Park. På servicecentret hjälper vi kunder i hela Sverige med frågor kring korttidsparkering och hanterar bland annat felanmälan, felparkerad bil och vår egen app.

Som operatör besvarar du inkommande samtal, du är ansiktet utåt för företaget och genom ett trevligt bemötande vägleder du våra kunder. 

Kontoret är belagt i centrala Uppsala där vi totalt är ett 50-tal medarbetare. Vi jobbar i ett flertal olika system så det är bra ha en god simultanförmåga.

Om dig

Som operatör på timmar har du en annan huvudsaklig sysselsättning ex. studier eller annat arbete.  

För den här rollen ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från kundservice. Du har avslutad gymnasial utbildning och talar obehindrat på svenska och engelska. 

Du är ansvarsfull och har möjlighet att ta uppdrag med kort varsel och vi ser gärna att du kan arbeta minst ett par tillfällen i månaden. 

Om anställningen

Timanställning, vid behov

Startdatum augusti månad.

Servicecenter är öppet vardagar 6.15-21 / Lördagar 7.15-20 / Söndagar 9.45-20

Inför anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan
Vi ser fram emot att få in din ansökan. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas snabbt, så skicka in din ansökan redan idag!

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss

Hos oss kommer du att tillhöra ett team som arbetar tillsammans mot gemensamma mål. Vi strävar alltid efter att vår arbetsplats präglas av personligt engagemang, gemenskap och att vi delar med oss av både kunskap och erfarenhet. Vi tror det är viktigt att ha roligt tillsammans och vi alla hjälps åt för att skapa god trivsel.

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Sumitomo kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.  Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt!  

Dela detta jobb

logga
Behovsanställd kundservicemedarbetare

Aimo Park Sweden AB