saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

B2B Sales manager, nordiska marknaden.

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-06-15

Ansök nu

B2B Sales manager, nordiska marknaden.

B2B Sales manager, nordiska marknaden.

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Går du i gång på en bra affärsmöjlighet? Är du en vinnarskalle som gör vad som krävs för att lyckas med affären? Då har vi det perfekta jobbet för dig!

I rollen som B2B sales manager kontaktar du olika företag inom olika branscher. Dessa bolag kopplar du samman med högt uppsatta beslutsfattare. Tillsammans skapar ni nya och lyckade affärer.

Ditt dagliga arbete handlar om att övertyga din kundkrets om de stora fördelarna med att använda sig av våra virtuella närverksträffar för att skapa lyckade affärsmöjligheter.
Du kommer att äga hela försäljningsprocessen från A till Ö, från att hitta rätt tjänste-och lösningsleverantörer till att koppla ihop dem med rätt kund och avsluta affärerna.

Du kommer att arbeta på en attraktiv arbetsplats i ett härligt team med stor gemenskap. Gemensamt har ni mentaliteten att skapa lyckade affärer och tillsammans fira varje steg ni tar.

Du kommer att få en gedigen introduktion på fyra veckor för att lära dig allt om våra produkter, försäljningsprocesser och kunder. Vidare kommer du att erhålla:

• Ett kombinationspaket som kombinerar en grundlön och en månadsprovision baserat på varje affär du skapar.
• En kvartalsbonus när du når din budget
• Årliga resor för teamet när de klarar sina mål och lyxresor för de säljare som skapar bästa resultaten
• Stor möjlighet för rätt person att växa och axla nya roller internt

Personprofil
Tjänsten passar dig som är ett socialt geni och har förmågan att skapa smarta affärer. Du får en kick av att ringa dina framtida kunder. Du besitter ett inre driv och en vinnarmentalitet. Vidare för att lyckas i tjänsten krävs det att du är ihärdig och att du har viljan att lära dig.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Ge upp? Vad betyder det!
• Vinnarmentalitet
• Kreativ i tanke och handling
• Målstyrd och resultatdriven
• Talar och skriver flytande svenska och engelska

Vi ser att du som söker är en person som är flexibel i tanke och handling, arbetsvillig, social och en riktig teamplayer. Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som B2B sales manager.

Övrigt
Start: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17
Plats: Centrala Stockholm

Företagspresentation
Management Events samlar chefer och lösningsleverantörer på högsta nivå, vilket ger högt värde till båda parter. Vårt koncept lockar 20 000 visionära ledare till våra evenemang i 15 länder över 120 gånger om året. Våra lösningsleverantörskunder finns främst inom teknik- och konsultområdet, så här beskriver en av dem vår tjänst:

“European Business AI and Robotics event in Helsinki last October set a new benchmark in terms of providing relevant future-oriented thinking and content – how we will all change the world, starting now! Again, management Events set the scene and standard of flagship event for Senior Executives around the world – best event ever in my book. Mr Arto Kuusinen, Chief Executive – Europe, Symbio”

 

 

 

Dela detta jobb

logo
B2B Sales manager, nordiska marknaden.

PerformIQ