saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ARKITEKTRÅDGIVARE OCH SÄLJARE TILL RANDERS TEGEL

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-28

Ansök nu

ARKITEKTRÅDGIVARE OCH SÄLJARE TILL RANDERS TEGEL

Är du den drivna och kommunikativa säljare vi söker för att ta vårt företag till nästa nivå? Kan du konsekvent rikta energi på de aktiviteter som mest förutsäger framgång mot målet?

Har du förmågan att tänka stort men när du verkställer så tänker du smått och enkelt? Då är kanske denna roll något för dig!

 

Som arkitektrådgivare och säljare hos Randers Tegel…

kommer ditt huvudsakliga fokus vara att driva försäljningen i region syd (Skåne, Halland och Blekinge). Du kommer att arbeta nära marknaden, främst mot arkitekter och entreprenader hos både befintliga och nya kunder. I den operativa försäljningsprocessen, särskilt under fördjupade dialoger med kunder, kommer du att arbeta i nära samarbete med våra konstruktörer, projektledare och marknadsavdelningen.

I det dagliga arbetet…

 • genomför du presentationer för att visa upp tegelprodukternas kvaliteter, funktioner och fördelar, vilket kan innefatta tekniska detaljer, hållbarhetsinformation och estetiska egenskaper

 • följer upp på offerter samt förhandlar om priser och leveransvillkor.

 • driver initiativet arkitektnätverket, vilket inkluderar att nå ut till så många potentiella deltagare som möjligt samt att se till så att programmet för nätverksträffarna är intressanta, relevanta och ger värde för deltagarna.

 • deltar i arkitektnätverket för att underhålla befintliga kundrelationer och skapa nya.

Du har en naturlig förmåga att…

planera, organisera och genomföra framgångsrika möten och evenemang. Vi söker en individ som är målinriktad och har förmågan att strategiskt formulera och uppnå både kortsiktiga och långsiktiga mål. För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenhet av säljarbete och affärsutveckling inom B2B, gärna inom byggsektorn. Du är skicklig på presentationsteknik och har förmågan att övertyga och engagera en publik.

Som person är du skicklig på att bygga långvariga relationer, knyta nya kontakter och är genuint intresserad av att förstå arkitekter och murentreprenörers behov. Du är utåtriktad, tillgänglig och har en stark digital och kommunikativ kompetens i moderna verktyg för verkställande av strategier och samarbete. Du har tålamod och uthållighet i ditt arbete och drivs av en passion för att hjälpa andra och främja professionellt samarbete.

Din förmåga att bygga och upprätthålla relationer är central för att trivas i denna roll. Att kunna arbeta effektivt i team är en av hörnstenarna för vår organisation. Vi söker en lagspelare som kan samarbeta smidigt med olika teammedlemmar för att uppnå gemensamma mål och framgångsrika resultat.

Randers Tegel är en arbetsgivare…

 • som kännetecknas av öppen kommunikation

 • med tydliga mål, roller och ansvarsområden

 • med en stark känsla av gemenskap

 • som erbjuder högkvalitativa produkter som gör skillnad.

 • där ledare är tillgängliga, stödjande och agerar som förebilder för organisationens värderingar.

Randers Tegels värderingar:

 • Vårt beteende är ett resultat av våra beslut.

 • Vi definierar våra resultat innan vi agerar.

 • Vi ser till att det viktigaste kommer först.

 • Vi letar efter sätt där alla som samarbetar ska vinna.

 • Vi lyssnar först för att förstå.

Ansökan

Om du är redo för en ny utmaning och tror att du är rätt person för rollen, skicka in din ansökan genom att klicka på ”sök tjänst” och ladda upp ditt CV. Urval sker löpande, så sök redan idag! Sista ansökningsdag 28/4 2024. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se

Dela detta jobb

logo
ARKITEKTRÅDGIVARE OCH SÄLJARE TILL RANDERS TEGEL

Workspace Recruit