saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ÄR DU VÅR NYA BUTIKSHEF PÅ DOGMAN SKÖVDE?

Ort
Kategorier
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

ÄR DU VÅR NYA BUTIKSHEF PÅ DOGMAN SKÖVDE?

Nu söker vi efter en butikschef som lockas av en vardag med högt tempo, massor av möjligheter och spännande utmaningar. Ta chansen att vara med på vår resa mot Nordens (och Europas) modernaste zoo-kedja i en butik med helt unika kund upplevelser!

Tjänsten

Som butikschef på Dogman inspirerar och motiverar man sitt team till att uppnå fantastiska resultat. Du leder butiken i rätt riktning vad gäller serviceanda, struktur och ekonomiskt utfall. Du har det övergripande ansvaret för butikens kund upplevelse, personalhantering och butiksmiljö.

Vi söker dig som är driven, målmedveten och som kan leda och delegera gruppen till maximerad försäljning och lönsamhet samt följa upp resultaten. Du är tydlig i din kommunikation och ser till butikens bästa i alla dina beslut. Du är effektiv, flexibel och lösnings orienterad. Som butikschef hos oss ska du kunna hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt som du ska vara lyhörd på vad dina kollegor och kunder har för behov. Du är en engagerad energi spridare och har en förmåga att se helheten för allas trivsel. Du brinner för försäljning, service och att leda ditt team till nya höjder. Vi söker dig som är en initiativtagande lagspelare som är ordningsam med stor dos ödmjukhet.

Som säljande Butikschef leder du butiken genom att utveckla, träna och coacha dina säljare att hjälpa och vägleda kunden till bästa köp. Våra framgångsrika butikschefer har utmärkta ledaregenskaper och ett skarpt sinne för affärer. Tack vare stark personlig drivkraft kan de också coacha andra och få dem att växa. Du ser till att vår kundservice är av högsta klass, och att våra varor hanteras och presenteras enligt våra riktlinjer.

Ditt fokus

 • Kundupplevelse

 • Försäljning, kostnader och resultat

 • Arbetsledning, bemanning

 • Butiksdrifts koncept

 • Arbetsglädje

 • Arbetsmiljö

Övriga arbetsuppgifter

 • Aktivt arbete i butiken tillsammans med personal

 • Genomföra kampanjer och sälj strategier

 • Uppföljning av resultat och nyckeltal

 • Drift och administration

 • Rekrytera

Anställningsform: Provanställning 6 månader
Sysselsättningsgrad: 90%, varierande arbetstid dag/kväll/helg
Rapportering sker till: Regionchef
Placering: Skövde
Tillträde: Snarast

Profil & Bakgrund

Vi ser att du har minst tre års erfarenheter från tidigare chefspositioner inom detaljhandeln. Utbildning och erfarenhet inom detaljhandeln är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska behärska svenska i tal och skrift.

 • En mogen inställning till ledarskap

 • En vilja och förmåga att leverera kundservice på högsta nivå

 • En vilja att utvecklas och att göra ditt absolut bästa

 • Djurvårdsutbildning från gymnasium, djurpark eller Zoorf-utbildning är meriterande.

Vad erbjuder Dogman?

Vi erbjuder en spännande tjänst i ett växande bolag med nästan lika många hundar som människor, vilket enligt forskning gör oss både lyckligare och mer avslappnade. Vi firar våra framgångar mycket och gärna. Vi erbjuder ett roligt arbete med stor teamkänsla och en härlig Dogman anda med möjligheter till utveckling.

Det här beskriver några av våra medarbetare att de uppskattar med Dogman.

”Jag tycker att man i organisationen hela tiden jobbar för utveckling och förbättring. En arbetsplats som inte bara anställer folk för att arbeta utan för att utvecklas och få vara med att bidra. Och inte nog med det, fantastiska och extremt kunniga människor på alla olika positioner. En RIKTIGT bra arbetsplats."

”Mina kollegor. Eventen. Hjälpa kunder till ett bättre djursamspel. Hålla kampanjer. Att vi får utvecklas. När vi får vara med och bestämma, att vår röst räknas grundad utifrån erfarenheter och upplevelsen i butiken.

Ansökan

Känner du igen dig i beskrivningen? Då är du varmt välkommen med din ansökan som vi vill ha senast 2024-04-30. Du ansöker på vår hemsida www.dogman.com och bifogar ditt CV och personligt brev. Frågor om tjänsten besvaras av Regionchef Emma Edman på emma.edman@dogman.se

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Om Dogman

AB Dogman är idag Nordens ledande aktör inom husdjurstillbehör och importerar, distribuerar och marknadsför produkter inom husdjurssegmentet samt häst och ryttare. Vi utvecklar vårt sortiment inom våra varumärken Dogman, Jacson, Shiro & Malou och Kennel Equip med visionen om att skapa ”Det bästa valet för bästa vännen”. Dogman finns idag representerade med bolag i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Spanien. Dogman är grundat 1965 och ägs av BrA Invest.

I september 2017 förvärvade Dogman sina första butiker för att starta en egen butikskedja. Idag är vi nära 50 butiker i Sverige, Norge, Finland och Spanien. Under sommaren 2019 lanserades e-handel under eget varumärke.

Dela detta jobb

logo
ÄR DU VÅR NYA BUTIKSHEF PÅ DOGMAN SKÖVDE?

Workspace Recruit