saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ansvarig Bake Off & Deli ca 34 h/veckan

Företag Yobber AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-10

Ansök nu

Ansvarig Bake Off & Deli ca 34 h/veckan

ICA Supermarket Dalbo står inför ett spännande kapitel där vi snart stänger den befintliga butiken och öppnar upp i en ny lokal ut med Mörnersväg i Växjö. Vi söker dig som vill vara med som en nyckelperson i vår resa mot en ny matmarknad i Växjö.
Bake Off & Deli är en av butikens framstående avdelning för att skapa en fin och minnesvärd färskvaruupplevelse för kunden i butiken.
Meriterande för dig som söker denna tjänst är tidigare erfarenhet och fingertoppskänsla. Med engagemang och enkelhet motiveras du av att driva volym, färskvarukänsla och enkla arbetssätt i avdelningen. Du är resultat- och kundorienterad med god samarbetsförmåga. Som ansvarig driver du och utvecklar avdelningen mot uppsatta mål och budget tillsammans med dina medarbetare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Manuell Delikatess och Bake Off. Du kommer att stå för fyllning av vår halvmanuella Deli och baket i Bake Off med både jäst och förjäst produkter. Du kommer ha hand om sortiment, ordrar, leveranser, prissättning, analys av svinn och även plock i charken. Tjänsten innebär tidiga morgnar med helgtjänstgöring.

Dela detta jobb

Ansvarig Bake Off & Deli ca 34 h/veckan

Yobber AB