saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AFFÄRSUTVECKLARE MED INTRESSE FÖR ANALYS TILL VÄLINGE INNOVATION

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

AFFÄRSUTVECKLARE MED INTRESSE FÖR ANALYS TILL VÄLINGE INNOVATION

Är du en person med intresse för analys och sinne för struktur? Motiveras du samtidigt av att koordinera, driva projekt och se nya möjligheter bli till verklighet? Då bör du läsa vidare. Som Affärsutvecklare hos Välinge Innovation kommer du att arbeta med ett starkt varumärke i en strategisk viktig roll hos ett bolag där innovation och driv präglar det vi gör. Missa inte möjligheten att hänga med på en riktigt spännande resa med Välinge Innovation.

Välinge Innovation är ett världsledande, innovativt företag inom golv- och möbelbranschen. Våra revolutionerande och välrenommerade tekniker licensieras ut till kunder över hela världen.

SOM AFFÄRSUTVECKLARE ARBETAR DU…

i en bred roll där du får möjlighet att använda dina analytiska, strukturella och kommersiella sidor. Välinge har utvecklat och licensierar ut teknologier så som 5G® Fold Down och Threespine® vilka är välkända för deras robusthet och enkelhet inom golvinstallation och möbelmontering genom klickfunktion. Vi strävar alltid efter att ge bästa support till licenstagare runtom i världen. Bland annat genom att hjälpa de att snabbt komma i gång med den utlicensierade tekniken men också genom att leverera högkvalitativa komponenter som behövs till respektive teknik, som därmed hela tiden utvecklas till det bättre.

I rollen som affärsutvecklare kommer du att skapa nya affärsmöjligheter för existerande och nya lösningar inom golvlås, se till att rätt personer internt som externt blir involverade samt att se till att få projekten i hamn. Du kommer även att koordinera projekt relaterade till plastkomponenterna som behövs för dessa tekniker – se till att livsgången hos dessa blir den bästa utifrån ett kommersiellt perspektiv, att de är i fas med nya tekniker som kommer in och när i sin tur äldre tekniker fasas ut.

DIN VARDAG KOMMER BLAND ANNAT ATT BESTÅ AV:

 • Tillsammans med affärsområde (Business Unit) driva utveckling av nya lösningar samt lansering, implementering och prissättning av komponenter inom våra teknikplattformar.

 • Driva projekt inom golvlås för att skapa nya affärsmöjligheter för existerande och nya lösningar, från idé till lansering.

 • Kartlägga konkurrensen inom utvalda tekniker/område, identifiera potential och möjligheter men också utmaningar med befintliga och framtida lösningar.

 • Leda de cross-funktionella samarbete mellan olika avdelningar kopplat till plastkomponenter som används till dessa tekniker. Säkerställa att rätt aktiviteter prioriteras utifrån ett övergripande affärssynsätt.

 • Analysera volymutveckling, lönsamhet och trender inom befintligt sortiment samt fånga input från bland annat Sälj och Supply för att ta fram prognoser och beslutsunderlag relaterat till vårt komponentutbud, kapacitet och distribution inom olika regioner för att maximera våra kunders nöjdhet.

 • Ansvara för att identifiera och driva avveckling av komponenter i takt med att nya teknologier ersätter gamla lösningar.

I denna koordinerande roll har du många kontaktytor, både internt och externt och du kommer jobba i ett team tillsammans med erfarna kollegor som utgår från vårt huvudkontor i Viken utanför Helsingborg. Tjänsten kan även innebära resor i samband med kund-/leverantörsbesök och mässor. Längden på resorna kan variera från någon dag, upp till 1 vecka, några gånger per år.

FÖR ATT LYCKAS I ROLLEN SOM AFFÄRSUTVECKLARE…

behöver du vara strukturerad och ha en analytisk förmåga. Du trivs i en kontext där du får arbeta processrelaterat och koordinerande. Att skapa delaktighet och engagemang ligger dig nära till hands och med din förmåga att få med andra på tåget ser du till att uppnå resultat. Tillsammans med ditt ordningssinne finner du de bästa förutsättningarna för helheten, att planera och ha en tydlig struktur är något du lägger stor vikt vid och ditt arbetssätt kännetecknas av hög noggrannhet. Du är också utåtriktad, prestigelös och professionell i ditt uppträdande. Din förmåga att skapa trygghet i dina yrkesrelationer samt ditt intresse för den tekniska lösningen, kommer vara avgörande för att lyckas. Vidare har du en stor nyfikenhet att sätta dig in i nya tekniska lösningar och skaffa dig en teknisk förståelse samt motiveras av problemlösning.

Vi tror dessutom att du har:

 • Akademisk examen inom ett relevant område, gärna civilingenjör

 • Erfarenhet från projektledning eller liknande uppgifter

 • Utmärkta kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och i skrift

 VI ERBJUDER…

 • En modern, internationell och innovativ arbetsplats i stark tillväxt.

 • En möjlighet att vara med på en fantastisk resa med branschomvälvande innovativa tekniker.

 • Prestigelös företagskultur och god arbetsmiljö där alla känner ansvar och hjälps åt.

 • Stor frihet genom målstyrning, coachande ledarskap och goda utvecklingsmöjligheter

   

ETT VÄRLDSLEDANDE TEKNIKUTVECKLINGSBOLAG…

Välinge utvecklade 1993 världens första mekaniska låssystem för bland annat laminat- och trägolv. Mekaniska låssystem möjliggör limfri läggning och har under det senaste året tagit en betydande del av världsmarknaden. Välinge har idag en omfattande patentportfölj avseende olika golvsystem och mer än 320 licenstagare, däribland flertalet av världens ledande internationella golvföretag och har på senare år även breddat verksamheten till bland annat möbelbranschen.

Verksamheten är baserad i Viken utanför Helsingborg och antalet anställda uppgår till drygt 260 personer. Välinge har under flera år haft en stark tillväxt och är ett av Sveriges mest lönsamma företag. Välinge är ett ägarlett bolag som ägs av familjen Perván och det globala investmentbolaget Kirkbi.

Läs gärna mer på www.valinge.se och https://www.valinge.se/products/

OM DETTA LÅTER SOM EN SPÄNNANDE TJÄNST FÖR DIG…

är du varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten och bifoga ditt CV och personliga brev. Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan komma att plockas ner om vi hittar rätt, så vänta inte med att skicka in din ansökan. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor eller funderingar kring rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Lina Lindgren, Rekryteringskonsult på Roi Rekrytering, lina.lindgren@roirekrytering.se

Anställning hos: Välinge Innovation

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse

Dela detta jobb

logo
AFFÄRSUTVECKLARE MED INTRESSE FÖR ANALYS TILL VÄLINGE INNOVATION

Workspace Recruit