saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AFFÄRSOMRÅDESCHEF SÖKES TILL UNIFLEX VÄXJÖ

Ort
Kategorier
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

AFFÄRSOMRÅDESCHEF SÖKES TILL UNIFLEX VÄXJÖ

Drivs du av försäljning, affärer och nöjda kunder? Söker du en möjlighet att få arbeta självständigt i ett framgångsrikt bolag med stark entreprenörsanda och fokus på tillväxt? Då kan rollen som Affärsområdeschef på vårt kontor i Växjö vara rollen för dig!

Uniflex hjälper företag med kompetensförsörjning och är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi befinner oss i en spännande tillväxtresa och letar efter dig med ett affärsdriv som vill vara med och ta affärsområdet mot nya höjder. I den här rollen får du en unik möjlighet att utnyttja din entreprenörsanda i en framtidsorienterad organisation med högt i tak och korta beslutsvägar. Du kommer att ansvara över affärsområdets resultat och kunder samtidigt som du leder och utvecklar ett starkt team. Låter det kul och spännande? Läs vidare!Om tjänsten
Ditt uppdrag som affärsområdeschef är att ha hand om befintliga kunder och samtidigt etablera samarbeten med nya. Du ansvarar över att utveckla affären inom rekrytering och bemanning med fokus på kund och kandidatupplevelsen. Du kommer leda och utveckla en grupp på 3 skickliga och drivna medarbetare som består av två konsultchefer och en behovsanställd rekryterare. Genom engagemang och entusiasm skapar du ett starkt och välmående affärsområde.

Rollen är operativ med fokus på försäljning och entreprenörskap. Du driver in nya affärer, skapar tillväxt och kvalitet i leverans och ansvarar även för den strategiska utvecklingen av verksamheten. Uniflex ligger i framkant i den digitala utvecklingen av HR-tech och i din vardag kommer du arbeta med våra olika verktyg. Rollen innefattar personal-, budget- och resultatansvar och du rapporterar direkt till marknadsområdeschefen på Uniflex Sverige AB.

Vem är du?
Vi letar efter dig som har arbetat inom försäljning och ledarskap. En fördel om du har arbetserfarenhet inom bemannings- och/eller rekryteringsbranschen. Du har god erfarenhet av försäljning, b2b. Har du dessutom tidigare arbetat i ett entreprenörsdrivet bolag ser vi det som meriterande. Som affärsområdeschef är du snabb i handling och tanke. Du är mycket prestigelös och har en god strategisk förmåga med en känsla för affärer. Vi ser att du är affärsmässig, relationsbyggande, resultat- och målorienterad samt har en kommunikativ förmåga och en stark drivkraft att lyckas.

 

Om verksamheten
Uniflex är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag och finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40-tal orter. Uniflex är en del av den börsnoterade koncernen PION Group som bedrivs under bolagen; Uniflex, Poolia, QRIOS, Student Node, Roi Rekrytering och Workspace Recruit.

Vår kultur bygger på en grund av engagemang för våra kunders behov, utförande utan undantag och en genuin omsorg om varandra. Vi är en organisation som sätter människan i fokus och våra värderingar Passion & Execution genomsyrar allt vi gör.
Put your heart in it & Make it happen!

Uniflex värdesätter ett hållbart arbetsliv med bra arbetsvillkor. Vi är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade och har kollektivavtal. Vår viktigaste tillgång är våra medarbetare och självklart erbjuder vi;

·        Tjänstepension

·        Friskvårdsbidrag

·        Försäkringar (sjukdom, arbetsskada, omställning, föräldralön)

·        Ett fördelaktigt provisionssystem  

·        Kompetensutveckling och utbildningsdagar

·        Karriärvägar inom koncernen

 

Låter det här som en intressant möjlighet för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

logo
AFFÄRSOMRÅDESCHEF SÖKES TILL UNIFLEX VÄXJÖ

Workspace Recruit