saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsinriktad Produktansvarig inom Belysning

Företag Elektroskandia
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Affärsinriktad Produktansvarig inom Belysning

Vill du bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling? Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Då Elektroskandia växer och fortsätter satsa framåt söker vi dig som vill vara med på en spännande förändringsresa, vi behöver därför en affärsinriktad Produktansvarig inom Belysning. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Anställningsform: Tillsvidare

Vi erbjuder dig

Hos oss får du arbeta inom en global koncern där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Arbetsuppgifter

All försäljning börjar på marknadsavdelningen där du som Produktansvarig har en viktig roll med ansvar för att utveckla våra relationer med leverantörerna och vårt kunderbjudande med deras varumärken inom belysning.

En viktig del är att följa marknadstrender och kunna erbjuda vår försäljningsorganisation bästa möjliga förutsättningar för att skapa de bästa kundupplevelserna. Du ansvar för att säkerställa och utveckla ett konkurrenskraftigt produktsortiment inom belysning med tillhörande aktivitetsplaner, kampanjer och införsäljning till vår säljorganisation, du tillämpar strategisk prissättning, uppföljning, analys.

I din roll kommer du att arbeta med marknadsföring, förhandlingar, säljstöd, strategi och utveckling. Viktigt är att ha ordning och reda samt ha ett eget driv och viljan att lyckas. Du har förmåga att skapa bra extern och intern kommunikation samt att vara lyhörd för våra kunders behov och vår försäljningsavdelnings önskemål. 

Vi har en stark position inom området och med fokus på att utveckla vår affär så du kommer in i en spännande tid, där du kommer bidra till att stärka vår position ytterligare.

Sitta på kontor 8 till 5 eller?

Vi ser att du bor i Stockholm med omnejd då vårt huvudkontor ligger i Sollentuna. Rollen innebär en del resor för att besök hos leverantörer och vår försäljningsorganisation runt om i Sverige och inte minst till vårt centrallager i Örebro, hjärtat i vår logistik. 

Ditt nya team  

Du kommer ingå i vårt team, Marknad Belysning, som är ett av fyra marknadsområden inom vår marknadsorganisation. Där du jobbar också tillsammans med kollegorna inom marknadskommunikation, operativt inköp och övriga produktområden. Du får duktiga, trevliga och drivna kollegor (och en chef) som du kommer att ha täta samarbeten med.

Vi söker dig...  

Som har en utbildning på minst gymnasienivå och du har flera års erfarenhet av att arbeta inom branschen, med kunskap av marknaden i stort och ett stort personligt intresse och förståelse av teknik. Du har en dokumenterad erfarenhet inom inköp/produkt eller marknad/försäljning. Du har goda kunskaper i engelska då du kommer ha kontakt med en del utländska leverantörer och internt inom Sonepar. God datorvana, kunskap av Microsoft Office krävs.

Rollen är självständig och vi vill att du har ett eget driv och förstår vikten av samarbete mellan våra olika avdelningar och med våra leverantörer. Du är utåtriktad, gillar möten med nya människor samt driven och affärsanalytisk och lätt att formulera dig i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din vilja att lyckas.

Inför en anställning hos oss på Elektroskandia genomför vi en bakgrundskontroll.

Ansökan  

I våra rekryteringar arbetar vi med ett löpande urval vilket innebär att vi löpande går igenom ansökningar och bjuder in till intervjuer. Tjänsten kan därför komma att tillsättas före ansökningstiden löper ut. Sista dagen att ansöka är 31 mars 2023. Har du frågor angående tjänsten eller vill veta mer om Elektroskandia är du varmt välkommen att kontakta Johan Lång, Marknadschef Belysning, tfn.08-92 35 12. Facklig kontaktperson för Unionen är Patrik Bäckström tfn. 040-38 51 13.

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industriförnödenheter.  Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi.

Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern. 

Dela detta jobb

Affärsinriktad Produktansvarig inom Belysning

Elektroskandia