saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsdriven koordinator sökes till Grit Academy

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Affärsdriven koordinator sökes till Grit Academy

Affärsdriven koordinator sökes till Grit Academy

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Trivs du i en varierande roll där du kommer att verka som en företagsambassadör med fokus på att skapa nätverk och relationer? Vill du vara med på en resa där utveckling och framgång står i centrum? Då kan detta vara tjänsten för dig!

På Grit Academy arbetar vi med utveckling. Genom vår yrkeshögskola i Malmö arbetar vi för att utveckla individers kunskaper och deras inre drivkraft. Med ett fokus på kompetensutveckling och beteende optimerar vi människors lärande och personliga utveckling. Vi hjälper studerande att sikta högre och nå längre, och banar vägen för framgång. Vår filosofi är enkel: hårt arbete ger resultat!

Vi har tydliga ambitioner om tillväxt och därför söker vi nu en person som kommer att ta sig an denna nya tjänst med följande huvudområden:

• vara en företagsambassadör vilket innebär bland annat att representera Grit Academy
på mässor
• genomföra avsiktsförklaringar, vilket innebär att skapa underlag per telefon för framtida ansökningar
• att ha dialog med företag om deras kompetensbehov
• skapa och anordna event
• skapa och driva affärsnätverk

Som företagsambassadör kommer du att vara en bro mellan vår yrkeshögskola och näringslivet. Du kommer att sälja in vårt koncept och bygga nya nätverksteam från grunden genom att bland annat anordna möten med företag, starta upp samarbeten och underhålla relationer. En mycket god kommunikativ förmåga är därför av stor vikt.

Personprofil
Vi söker dig som trivs med att ha ett varierande arbete där relationsbyggande är en viktig grund. Du är bekväm med att ringa, följa upp och driva projekt framåt. Detta då en del av tjänsten innebär genomförande av marknadsundersökningar där telefonen är ditt främsta arbetsredskap. Om du är driven, strukturerad och delar vår ”grit-anda” kommer du säkerligen att hantera rollen på ett utmärkt sätt.

För att lyckas i denna roll söker vi dig med ett brinnande intresse för sociala relationer och utveckling. Ditt engagemang och driv ligger till grund för att du ska lyckas med ditt arbete. Du har erfarenhet från en tidigare roll där du byggt relationer och haft ett visst organisatoriskt ansvar. Vidare ser vi att du besitter en förmåga att arbeta effektivt och uppfylla mål utan detaljerad riktning. Som person är du driven, självständig, strukturerad och har en naturligt god förmåga att samarbeta med både kollegor och kunder. Du har förståelse för affärsmannaskapet vilket inbegriper kunskap om vad Grit Academy kan prestera för att skapa ett så attraktivt erbjudande som möjligt för alla parter.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Affärsdriven koordinator sökes till Grit Academy

PerformIQ