saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Affärsansvarig säljare till Geomatikks framgångsrika försäljningsteam

Företag Maxkompetens
Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-19

Ansök nu

Affärsansvarig säljare till Geomatikks framgångsrika försäljningsteam

Hej!
Det går bra för oss och jag behöver förstärkning i vårt framgångsrika säljteam. Jag heter Roger Lundgren och arbetar som Sälj- och marknadschef på Geomatikk och jag ser fram emot att få samarbeta med dig. Vi har en bra marknadsposition inom vår bransch, där du blir ett viktigt inslag i säljteamet. Min primära uppgift blir att ge dig de bästa förutsättningarna så att du trivs och kan göra ett bra arbete. Hos oss får du chansen att arbeta med tekniska lösningar i framkant, intressanta kunder och du bidrar till att skydda viktig infrastruktur som krävs för ett fungerande samhälle.

Dina Arbetsuppgifter

Geomatikks kunder är Sveriges nätägare och vi är den klart ledande aktören på marknaden. Efterfrågan på våra tjänster har ökat kraftigt hos våra kunder. Du får chansen att arbeta med marknadens bästa erbjudande och därigenom skapa nytta för nätägare och för samhället i stort, både utifrån samhällsviktiga funktioner och utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Geomatikks tjänster består av ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar.

Som affärsansvarig kommer du:

  • Ansvara för att utveckla och behålla goda relationer med befintliga kunder.
  • Proaktivt utveckla nya kundsamarbeten.
  • Vara väl påläst om vår tjäsnteportfölj på detaljnivå, samt hålla dig uppdaterad om konkurrenters produkter och lösningar.
  • Ansvara för försäljningen av vårt erbjudande med rapportering till Sälj- och marknadschef.
  • Hålla hög kvalitet i kommunikationen med Geomatikks kunder. Agera kundkontakt tillsammans med andra funktioner inom verksamheten.
  •  
  •  
  •  

Din Profil

Vi söker dig som brinner för att knyta nya kontakter och ser det som en självklarhet att vinna och göra bra affärer. Du ser värdet i att både vårda och utveckla befintliga kunder, och har ambitionen att löpande bearbeta nya kunder, vilket ställer krav på din resultat- och målmedvetenhet.

Du är kommunikativ och en stjärna på att förhandla, men vet också att en bra affär måste vara bra för båda parter. Du har erfarenhet inom försäljning, gärna av tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av IT-relaterad tjänsteförsäljning och arbetat strategiskt med upphandling.

Som person är du prestigelös, strukturerad, serviceinriktad och värdesätter etik och moral.
Du är lyhörd för kundens behov, där du är lösningsfokuserad, med ett - ingenting är omöjligt. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med kollegor och kunder för att uppnå bästa resultat.

I rollen ingår även självständigt arbete, vilket ställer krav på att du är självgående, samt att du är driven, målmedveten, proaktiv och ansvarstagande som person. Du trivs med att sätta dina egna förutsättningar, prioritera rätt bland dina arbetsuppgifter och planera din arbetsdag. Som säljare för Geomatikk har du ambitionen att utveckla och ”äga” försäljningen för dina kunder.

Du är en van användare av Officepaketet (främst Excel, Word och PowerPoint) samt har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Resor med övernattning inom landet förekommer uppemot 2–3 gånger i månaden.

Vi Erbjuder Dig

Geomatikk är en del av Geomatikk koncernen, som finns representerad i Norge, Sverige och Finland. Geomatikk Sverige AB är ett företag i stark tillväxt som kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få medarbetare till ca 300 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige.

Möjligheterna är många hos Geomatikk och chanserna till att avancera är stora, såväl inom försäljning som bolaget i stort! Vill du utveckla stora kunder så finns Sveriges största Telecom- och energibolag att jobba med. Andra tänkbara karriärvägar finns såväl inom koncernen som inom bolag de förvärvar.

Övrig Information

Placeringsort: Gävle, Stockholm, Lund eller Örebro
Start: Enligt överenskommelse
Varaktighet: Tillsvidare

Geomatikk har valt att samarbeta med Maxkompetens i denna rekrytering. Har du frågor angående tjänsten så kontakta gärna ansvarig rekryterare på Maxkompetens, Malin Rangstedt på malin.rangstedt@maxkompetens.se

Urval och intervjuer kommer ske i början på augusti.

Ansökningar via e-post mottages ej på grund av GDPR.

Känner du igen dig och vill vara med på denna framgångsrika resa? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och har kontor på fem orter fördelade på Kristianstad, Växjö, Halmstad, Borås och Stockholm. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och varje dag har vi ca 280 konsulter ute på uppdrag. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om Kundföretaget

Geomatikk har omdefinierat marknaden för skydd av viktig infrastruktur i Sverige. Våra kunder är Sveriges största fiber-, el- och telenätägare. Vår vision är störningsfria ledningsnät. Med ledningsanvisning, inmätning och dokumentation av ledningar förebygger vi att privatpersoner och företag inte drabbas av avbrott i viktiga samhällstjänster.

Geomatikk är ett företag i stark tillväxt och kan erbjuda en spännande och föränderlig arbetsplats med stora karriärmöjligheter. Vi har på kort tid gått från några få medarbetare till ca 350 medarbetare och blivit den ledande aktören i Sverige. Geomatikk ingår i den norska Geomatikkgruppen

 

 

Dela detta jobb

logo
Affärsansvarig säljare till Geomatikks framgångsrika försäljningsteam

Maxkompetens