saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Account Manager till Dialect

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-09-30

Ansök nu

Account Manager till Dialect

Drivs du av att bygga relationer, ge god service och att jobba mot mål? Har du en bakgrund som företagssäljare med goda resultat och är redo för din nästa utmaning i karriären? Nu söker Dialect Account Managers till sina Stockholmskontor.

Om teamet & rollen
Som Account Manager hos Dialect kommer du att arbeta med försäljning av företagets lösningar inom IT och telefoni. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande med allt från att etablera kontakt med nya kunder, nyförsäljning, upprätthålla kundrelationer och merförsäljning. Arbetet bygger till stor del av att förstå och känna kunden och dess behov för att kunna bygga långvariga och kundrelationer. Dialects produktportfölj är bred vilket resulterat i många långvariga kundrelationer.

Om företaget
Dialect är en franchise som säljer och distribuerar de bästa digitala lösningarna till företag. De samarbetar med de största leverantörerna så som Apple, Samsung, Microsoft m.fl. Dialect har gjort sig kända för att erbjuda den högsta möjliga nivå, vad gäller deras produkter och service till kunderna.

Du kommer att vara en viktig del av Dialects team och ha ett nära samarbete med säljkollegor, tekniker och kundsupport i det dagliga arbetet.

Dialect erbjuder

  • Att få jobba med det största och mest efterfrågade produkterna

  • Att få jobba med Sveriges mest kvalitetsmedvetna kunder

  • En miljö att lyckas och göra karriär i

  • En marknad som har en enorm potential för tillväxt

  • Utmärkta lokaler i centrala Stockholm med ett gäng som ger allt

Om dig
Vi söker dig som tänker bli bäst i branschen och som vill ge allt för att bli en del av ett vinnande lag med mycket goda framtidsutsikter. För att passa in i rollen som företagssäljare ser vi gärna att du har erfarenhet som företagssäljare (B2B) sedan tidigare med dokumenterat höga resultat. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid din personlighet och som person tror vi att du har mycket energi och är prestationsorienterad. Vi tror även att du trivs i en ansvarstagande roll och har lätt för att ta kontakt med nya människor, skapa förtroende och bibehålla långsiktiga relationer. Du kommunicerar mycket bra på svenska och engelska samt har B-körkort.

Välkommen med din ansökan!
Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan hänvisar till att söka genom annonsen. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss på charlotte.danielsson@edzagroup.se

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Account Manager till Dialect

EdZa AB