saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Account Manager för Vattenfalls stora företagskunder

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Account Manager för Vattenfalls stora företagskunder

About the job

Vattenfall Business Sales Nordic söker en Account Manager med sälj-, kund och affärsansvar
för Vattenfalls stora företagskunder, i huvudsak inom området elhandel med nära tillhörande tjänster. Kundsegmentet Property & Infrastructure Clients är ett av Vattenfallviktigaste tillväxtområden och omfattar elhandelskunder  inom fastigheter, service, handel, bygg, infrastruktur och offentlig sektor.

Om rollen Som Account Manager hos Business Sales Nordic kommer du att ha ett övergripande kund- och affärsansvar för alla affärer som genomförs med de kunder som du ansvarar för och som du utvecklar i din kundportfölj. För större företagskunder bildar du ett kundteam som du leder, motiverar och stöttar fram till goda affärer. Rollen ger dig stora möjligheter att använda din kunskap. erfarenhet och kreativitet för att finna affärslösningar med största kundnytta och lönsamhet för såväl kunder som för Vattenfall.

Your profile

  • Vi söker dig som är resultatinriktad, kan och vill göra affärer, och som tycker om att bygga långsiktiga affärsrelationer. 

  • Vi tror att du har en förståelse för och har arbetat inom energimarknaden och/el fastighetsbranschen, gärna med elhandel i någon form. Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom B2B försäljning i allmänhet och elhandels-marknaden i synnerhet.

  • Vi ser gärna att du har en akademisk examen men ej ett krav

  • Du kan svenska flytande och måste kunna kommunicera på engelska

  • Som person är det viktigt att du har förmåga att bygga nya och utveckla befintliga relationer.

  • Tänker kreativt samtidigt som du är affärsmässig och strukturerad

  • Är lyhörd gentemot kunden och det egna teamet

  • Drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat

  • Är flexibel och lösningsorienterad. Är en problemlösare med ett proaktivt och kontinuerligt driv att utveckla och förbättra.

Additional information

Vi erbjuder    
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.  


Placeringsort  
Solna, Göteborg eller Trollhättan. Visst resande kan förekomma i tjänsten

För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef  Jens Bäcker,  +46 722 31 78 83. 

För information om  rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, cecilia.wijkman@vattenfall.com

Fackliga representanter, att kontaktas via Vattenfalls växel, 08-739 50 00. Rolf Olsson (Akademikerna), Simon Salomonsson (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO).

Välkommen med din ansökan senast 9 juni 2023. Urval och intervjuer sker Fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via vår

 Fackliga representanter, att kontaktas via Vattenfalls växel, 08-739 50 00. Rolf Olsson (Akademikerna), Simon Salomonsson (Unionen), Cecilia Bodin (Ledarna), Mikael Mukka (SEKO).


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.  

Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.  

Vi ser fram emot din ansökan! 

Dela detta jobb

Account Manager för Vattenfalls stora företagskunder

Vattenfall AB