saljjobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Account Manager

Företag Advania
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Account Manager

I takt med att Advania växer behöver vi förstärka vår försäljningsorganisation inom affärsområdet Advania Finance med två Account Managers - med Stockholm-Norr respektive Väst-Syd som ansvarsområde. Här får du vara med på en spännande resa där du har alla möjligheter att bidra till utvecklingen av våra tjänstelösningar till kund!

Account Manager på Advania 

Advania Finance hanterar IT-utrustningen inom ramen för en kvalitativ och säker process från upphämtning till dataradering. Vi kan därmed erbjuda våra kunder en återtagsprocess som är effektiv, miljövänlig och säker samtidigt som ekonomiska värden kan återvinnas och möjliggöra nya investeringar.

Som Account Manager hos oss på Advania Finance ansvarar du för försäljning gentemot både befintliga och potentiellt nya kunder tillsammans med vår säljorganisation. Du omvärldsbevakar, driver och utvecklar affärer på lång sikt.

I denna roll arbetar du bland annat med att:

  • Identifiera kundbehov, definiera prioriteringar och föreslå lämpliga lösningar

  • Presentera skräddarsydda förslag, upprätta offerter och teckna avtal

  • Utveckla och bredda relationer till kundens olika beslutsfattare

  • Vidareutveckla en strategi för att identifiera och engagera nya potentiella kunder i linje med Advania Finance övergripande mål

Vi söker två Account Managers, en baserad i Stockholm med Stockholm-Norr som ansvarsområde och en baserad i Göteborg med Väst-Syd som ansvarsområde. Du rapporterar till Affärsområdeschef för Advania Finance.

Vad vi söker hos dig 

För att du ska trivas och passa hos oss söker vi sig som har ett stort kundfokus och van att bygga effektiva relationer med kunder genom att identifiera, möta och överträffa kundernas förväntningar. Du är resultat- och handlingsorienterad med god samarbetsförmåga. Du trivs att arbeta i en ständigt utvecklande arbetsmiljö där du kan anpassa dig till förändringar och lära dig nya färdigheter.

Vi söker dig som har:

  • Minst 5 års erfarenhet av försäljning av IT-tjänster eller IT Finance/Leasing

  • Erfarenhet av att sälja direkt till beslutsfarrare i näringslivet, exempelvis CFO och CIO på stora företag eller inom offentlig sektor

  • Erfarenhet av att sälja lösningsbaserade produkter

  • Relevant utbildning inom affärs-, finansierings- eller försäljningsrelaterat område

  • Flytande svenska och engelska språkkunskaper, i både tal och skrift

 

Vi ser fram emot din ansökan! 

Visa gärna ditt intresse så snart som möjligt då vi intervjuar löpande. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrunder, erfarenheter och synsätt, eftersom vi vet att en bredare mångfald berikar var och en av oss och stärker såväl effektivitet som kreativitet i vårt arbete.

Som en del av vår rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en obligatorisk bakgrundskontroll, en för oss kvalitativ kontroll inför ett anställningsbeslut.

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Dela detta jobb

logo
Account Manager

Advania