saljjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Saljjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Account Manager

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-24

Ansök nu

Account Manager

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


NU SÖKER VI EN ACCOUNT MANAGER TILL ETERNI I REGION VÄST
Försäljning med stor frihet under ansvar i kombination med och en hög grad av teamwork. Är det något du triggas av?
Vi söker nu en kollega till vårt härliga team i region väst där du som Account Manager kommer att komplettera vårt gäng bestående av konsultchefer, rekryterare och regionchef. 

VÄX TILLSAMMANS MED ETERNI
Eterni i Sverige etablerades 2019 och är idag ett av Sveriges snabbast växande Bemannings-, Rekryterings- och Omställningsföretag. Eterni finns sedan drygt 10 år etablerade i Norge där vi nu är det tredje största bemanningsföretaget. Våra ägare, det Danska investmentbolaget Axcel, har som mål att vi under kommande år ska bli ett av Nordens ledande företag inom flexibla bemanningslösningar. Vi har kontor i 20 städer runtom i Sverige och vår planerade etablering på flera orter fortgår. 
Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

ARBETSUPPGIFTER
Som Account Manager är ingen dag den andra lik. Du planerar dina dagar under stor frihet där prospektering, offerering och kundmöten fyller din kalender. Du kommer att arbeta med hela försäljningsprocessen och vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer ihop med teamet i Västra Sverige. Nya kunder du drar in kommer du också få ett kundansvar för ihop med en operativ konsultchef. Du har således stor påverkansgrad kring vilka företag du allt eftersom kommer att ansvara för.  

Nedan arbetsuppgifter är inslag i rollen:

 • Prospektering

 • Offerering

 • Avtalshantering

 • Kundmöten

 • Administration 

Vi på Eterni arbetar mot såväl kollektivsidan och tjänstemannasidan och du kommer i din roll sälja samtliga våra Verksamhets och Affärsområden och bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att möta många olika företag inom en rad olika branscher vilket ger en variationsrik vardag. 
Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort målfokus, en trevlig stämning där alla hjälps åt och stöttar varandra i vår framgång. 


PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas och prestera bra i rollen som Account Manager är du en nyfiken relationsskapare som älskar att träffa människor, skapa relationer och på ett konsultativt sätt sälja Eternis tjänster. Du trivs med att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med ett högt tempo. Du är kundfokuserad, lösningsorienterad, initiativtagande, affärsmässig, utåtriktad samt noggrann.

För att komma in rätt i rollen ser vi att nedan förutsättningar är viktiga:

 • Eftergymnasial utbildning inom försäljning eller motsvarande

 • Tidigare erfarenhet av tjänsteförsäljning

 • Goda datakunskaper

 • Vana av CRM system

 • God svenska samt engelska i tal och skrift

 • B-körkort är ett krav 

 
OM TJÄNSTEN
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du huvudsakligen kommer att arbeta utifrån vårt kontor i Göteborg. Tjänsten innebär fast månadslön samt bonusmöjligheter.
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Kontakta Linda Peterson, Regionchef Väst, om du har några frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen.


VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Account Manager

Eterni Sweden AB